Μεσίνα: «Ο Ολυμπιακός έχει Σπανούλη, όμως η ΤΣΚΚΑ είναι ανώτερη»

Ο Ιταλός προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Έτορε Μεσίνα, αναφέρθηκε στον αντίπαλό του για το Final Four της Ευρωλίγκας, Ολυμπιακό, τονίζοντας πως είναι μία ομάδα με χαρακτήρα αλλά όχι ανώτερη από τη δική του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μεσίνα δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Ποτέ δεν μπορείς να είσαι απόλυτα προετοιμασμένος για ένα Final 4. Τα

τελευταία 12 χρόνια, μόλις 4 ομάδες που είχαν πάρει την Ευρωλίγκα, έφτασαν ξανά στο Final 4. Αυτό λέει πολλά για τον Ολυμπιακό. Θα είναι ένας πολύ δύσκολος ημιτελικός. Αν όμως περάσουμε, ο τελικός θα είναι ακόμη πιο δύσκολος. Κάποιοι προπονητές σκέφτονται δύο βήματα μπροστά. Εγώ δεν λειτουργώ έτσι. Πάντως δεν υπάρχει καμία ομάδα που να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες. Όλες οι ομάδες δούλεψαν σκληρά για να πετύχουν αυτό το στόχο.

Εντυπωσιάστηκα από την εξέλιξη του πέμπτου αγώνα με την Εφές. Ο Ολυμπιακός έμεινε πίσω με 15 πόντους, αλλά δεν παρέδωσε τα όπλα και αυτό δείχνει το δυνατό χαρακτήρα της ομάδας. Ο Ολυμπιακός είναι πιο γρήγορη ομάδα από μας, ενώ διαθέτει έναν από τους κορυφαίους παίκτες στην ιστορία της Ευρωλίγκας, τον Σπανούλη. Είναι ένας αθλητής που μπορεί να καθορίσει την έκβαση ενός αγώνα σε μια καθοριστική στιγμή. Όμως πιστεύω πως είμαστε ανώτεροι σαν ομάδα.»

Keywords
Τυχαία Θέματα