Μέσι ή «Ίμπρα»;

Μέσι ή Ιμπραϊμοβιτς; Ποιος από τους δύο θα φύγει χαμογελαστός απο την Βαρκελώνη απόψε; Μένει να δούμε ποιος τελικά θα οδηγήσει την ομάδα του στα ημιτελικά του Champions League, στη μεγάλη αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Μίλαν στο "Καμπ Νου".

Μπαρτσελόνα και Μίλαν λοιπόν αναμετρώνται απόψε το βράδυ στο «Καμπ Νου» (21:45) στη ρεβάνς του 0-0, ένα σκορ που αφήνει «ανοικτή» την υπόθεση πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League.

Οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στην Βαρκελώνη, καθώς το 0-0 της περασμένης Τετάρτης στο «Σαν Σίρο», δίνει ελπίδες πρόκρισης και στους δύο αποψινούς «μονομάχους».

Οι «μπλαουγκράνα», οι οποίοι παραμένουν στο -6 από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο πρωτάθλημα της Primera Division, δε θα έχουν στη διάθεσή τους τον Αντριάνο και τους Βίγια και Αμπιντάλ.

Από την άλλη, η ομάδα της Μίλαν προελαύνει στο ιταλικό πρωτάθλημα, με τη διαφορά όμως από τη δεύτερη Γιουβέντους να μειώνεται στους δύο βαθμούς. Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δε μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Τιάγκο Σίλβα και Φαν Μπόμελ, ενώ επιστρέφει ο Πάτο.



Keywords
Τυχαία Θέματα