Μέσι – Μουντιάλ 2022: Έξω φρενών ο Αργεντινός μετά το ματς

Ο Μέσι πρωταγωνίστησε στο χθεσινό επεισοδιακό παιχνίδι Αργεντινής-Ολλανδίας για το Μουντιάλ 2022, το οποίο κρίθηκε στα πέναλτι, με την Αργεντινή να παίρνει το εισιτήριο για τα ημιτελικά. Η κόντρα μεταξύ τους είχε ξεκινήσει από νωρίς με τον Μέσι να πανηγυρίζει μπροστά από τον Φαν Χαάλ δείχνοντας τα αυτιά του στον ολλανδικό πάγκο, θέλοντας να πει στον Ολλανδό προπονητή ότι μιλάει πολύ!

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Λιονέλ Μέσι πήγε ακριβώς μπροστά από τον Λουίς Φαν Χάαλ και για μία στιγμή οι δύο άντρες είχαν ο ένας το πρόσωπο μπροστά στον άλλον. Ο Μέσι όμως ήταν έξαλλος και δεν σταμάτησε εκεί,

αλλά τα έβαλε και μα τον ποδοσφαιριστή της εθνικής Ολλανδίας τον Βόουτ Βέχορστ. Την ώρα που έκανε δηλώσεις ο Μέσι, μετά το τέλος του παιχνιδιού, τις διέκοψε καθώς ο Βόουτ Βέχορστ κοιτούσε προς το μέρος του. Τότε ο Μέσι γύρισε και του είπε: «Τι κοιτάζεις ανόητε; Φύγε βλάκα. Τράβα εκεί, ναι».

«Τι κοιτάς ρε βλάκα;»

Ο Μέσι παρέμεινε εκνευρισμένος και μετά το ματς. Πέρα από τα παράπονα που εξέφρασε για την διαιτησία σε συνέντευξη μετά το φινάλε του αγώνα, ο Αργεντινός σούπερ σταρ τα έβαλε και με κάποιον, προφανώς από την ολλανδική αποστολή, πριν αρχίσει τις δηλώσεις του ζωντανά στην τηλεόραση. «Τι κοιτάς ρε; Τι κοιτάς; Φύγε ρε βλάκα από δω!», είπε ο 35χρονος άσος σε μια από τις σπάνιες στιγμές που τον βλέπουμε να χάνει την ψυχραιμία του. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο που του έκανε ερωτήσεις, αυτός που εκνεύρισε τον Μέσι και προκάλεσε την έκρηξη εναντίον του ήταν ο Βάουτ Βέγκχορστ, σκόρερ των δύο γκολ της Ολλανδίας.

https://twitter.com/herculezg/status/1601348214258819074

Keywords
Τυχαία Θέματα