Μέσα από τα χέρια της Μπαρτσελόνας

Οι Καταλανοί το βράδυ της περασμένης Δευτέρας είχαν φθάσει μια ανάσα από την απόκτηση του πρώην παίκτη της Παρτιζάν, υπερκαλύπτοντας την αρχική πρόταση των έξι φορές πρωταθλητών Ευρώπης. Έδωσε 100.000 παραπάνω σε μονοετές συμβόλαιο. Οι Καταλανοί ενδεχομένως θεώρησαν πως μετά τον Κέβιν Πάντερ παίρνουν και τον Λεζόρ και ενισχύονται πολύ σημαντικά. Κι ήταν έτσι ή σχεδόν έτσι η κατάσταση. Αυτοί οι δυο ήθελαν να πάνε πακέτο κάπου. Ταίριαξαν και ενώ είχαν πάρει κατεύθυνση για Αθήνα εδώ και 15 μέρες, η ιστορία άλλαξε σε ένα βράδυ.

Ο Πάντερ έκλεισε στη Μπαρτσελόνα και ταυτόχρονα όχι απλά ισοφάρισε την τρομερή πρόταση του Παναθηναϊκού αλλά την προσπέρασε.

Όμως ο Παναθηναϊκός δεν είχε πει την τελευταία λέξη και λίγα λεπτά πριν χάσουν και τον Λεσόρ έκαναν νέα πρόταση. Έτσι στις 03:00 τα ξημερώματα της Τρίτης, ο Γιαννακόπουλος έκανε την ρελάνς. Ο Παναθηναϊκός από εκεί που έδειχνε να έχει χάσει την κούρσα, όχι μόνο επέστρεψε στην πίστα της διαπραγμάτευσης, αλλά ξεπέρασε και το εμπόδιο των Καταλανών. «Ο Λεσόρ χωρίς περαιτέρω συζήτηση είπε το ναι. Γιατί; Διότι πέρα από τα οικονομικά είχε ακούσει face to face κάποια πράγματα. Από τον ίδιο τον Γιαννακόπουλο. Έδωσε τον λόγο του και την Τρίτη όλα τελείωσαν με τις υπογραφές» τόνισε εκπρόσωπος των πράσινων!

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μέσα, Μπαρτσελόνας,mesa, bartselonas