Μένιος Φουρθιώτης σύλληψη: Συνελήφθη ο δημοσιογράφος

Μένιος Φουρθιώτης σύλληψη: Συνελήφθη ο παρουσιαστής, Μένιος Φουρθιώτης στο Περιστέρι, ύστερα από σε βάρος του μήνυση από γυναίκα για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση. Σύμφωνα με πληροφορίες όλα ξεκίνησαν χθες. Συγκεκριμένα, μία γυναίκα και ένας άντρας μετέβησαν σε τηλεοπτικό σταθμό και ακολούθησε έντονος διαπληκτισμός

ανάμεσα στο ζευγάρι και τον παρουσιαστή για προσωπικές διαφορές. Σύμφωνα με το The Toc, ο παρουσιαστής μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα. Εκεί, υπέβαλε μήνυση σε βάρος της γυναίκας για εξύβριση, απειλή και ξυλοδαρμό. Ακολούθησε η σύλληψη της γυναίκας το πλαίσιο του αυτοφώρου, σχηματίστηκε δικογραφία και με εντολή εισαγγελέα η γυναίκα αφέθηκε ελεύθερη.

Σήμερα η γυναίκα υπέβαλε μήνυση σε βάρος του Φουρθιώτη για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση με αποτέλεσμα τη σύλληψη του παρουσιαστή. Σχηματίστηκε επίσης δικογραφία και με εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι εχθές το πρωί, λίγο μετά τις 11 τρεις άνδρες περνούσαν το κατώφλι του καναλιού ΝΕΟ ΕΨΙΛΟΝ, στο Περιστέρι. Οι άντρες, κατευθύνθηκαν στο γραφείο του Μένιου Φουρθιώτη. Μάλιστα χωρίς πολλά λόγια άρχισαν να τον γρονθοκοπούν στο κεφάλι και το σώμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα