Μενίδι: Σκότωσε έναν αλλοδαπό και τραυμάτισε άλλους δυο

«Ανθρωποκυνηγητό» έχει εξαπολύσει η Ελληνική Αστυνομία στην περιοχή του Μενιδίου για τον εντοπισμό ενός οδηγού ΙΧ (πιθανότατα ελληνικής καταγωγής), ο οποίος σκότωσε με πυροβόλο όπλο έναν αλλοδαπό και τραυμάτισε άλλους δυο, έναν από πυροβολισμό και έναν άλλο που παρέσυρε με το αυτοκίνητό του!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, λίγο μετά τις 8 το πρωί της Κυριακής, το ΙΧ παρέσυρε έναν 53χρονο άνδρα αλβανικής καταγωγής, ο οποίος μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο Αττικό νοσοκομείο. Στο σημείο του συμβάντος υπήρξε φραστικό επεισόδιο μεταξύ του οδηγού και περαστικών.

Στη

συνέχεια, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο οδηγός εγκατέλειψε το σημείο και εμφανίστηκε λίγο αργότερα στην οδό Σεβαστουπόλεως 22 στο Μενίδι πυροβολώντας και τραυματίζοντας θανάσιμα έναν 58χρονο αλλοδαπό, αλβανικής καταγωγής, ενώ τραυμάτισε στο πόδι έναν ακόμη αλλοδαπό πακιστανικής καταγωγής.

Και οι δύο μεταφέρθηκαν στον Ευαγγελισμό, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του 58χρονου. Ο αλλοδαπός, που τραυματίστηκε στο πόδι, παραμένει για νοσηλεία στο νοσοκομείο, όπου βρίσκεται εκτός κινδύνου.

Η Ασφάλεια διεξάγει έρευνες και συλλέγει καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες, προκειμένου να διευκρινιστούν οι συνθήκες του τροχαίου και του αιματηρού επεισοδίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα