Μενεγάκη Πάσχα: Η παρουσιάστρια στην αγκαλιά του συζύγου της

Η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε στα social media μία φωτογραφία με τον Ματέο Παντζόπουλο.

Η παρουσιάστρια απολαμβάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και εκμεταλλεύεται τον ελεύθερο χρόνο της για να βρίσκεται με την οικογένειά της.

Σε νέα ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram, η παρουσιάστρια του MEGA ανάρτησε μια φωτογραφία με τον αγαπημένο της.

Σε αυτή, ο Ματέο Παντζόπουλος

χαμογελά στον φακό, ενώ εκείνη ποζάρει στην αγκαλιά του, φορώντας μαύρα γυαλιά ηλίου.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Αγάπη».

«Όσο μεγαλώνεις η ζωη σε κάνει πιο σοφό και γαλήνιο»

Η Ελένη Μενεγάκη είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram, όπου μετρά πάνω από 1 εκατομμύριο followers της. Η παρουσιάστρια έχει ένα πολύ ιδιαίτερο δέσιμο μαζί τους και πάντα απαντάει στα σχόλια που της αφήνουν. Συχνά ενημερώνει το προφίλ της με φωτογραφίες από την καθημερινότητά της, με τις αναρτήσεις της να συγκεντρώνουν αμέτρητα likes.

Με αφορμή την ημέρα του Πάσχα, η Ελένη Μενεγάκη έκανε μια ανάρτηση στο προφίλ της, όπου τη βλέπουμε σε βραδινή έξοδο με την κόρη της, Μαρίνα. Η παρουσιάστρια δεν έχει αποκαλύψει τον προορισμό που έχουν επιλέξει.

«Όσο μεγαλώνεις η ζωη σε κάνει πιο σοφό και πιο γαλήνιο…Υ.γ ούτε και αυτό είναι δικό μου αλλά και πάλι ταυτίζομαι», έγραψε η Ελένη Μενεγάκη στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μενεγάκη Πάσχα,menegaki pascha