Μενεγάκη γενέθλια: Γιόρτασε στον αέρα της εκπομπής – Ο ενθουσιασμός της παρουσιάστριας

Μενεγάκη γενέθλια: Η Ελένη Μενεγάκη έχει σήμερα τα γενέθλιά της και γίνεται 50 ετών. Μπορεί η παρουσιάστρια να μην συνηθίζει να γιορτάζει στην εκπομπή της, ωστόσο οι συνεργάτες της, της είχαν ετοιμάσει μία έκπληξη. Έτσι, η εκπομπή ξεκίνησε με τα φώτα κλειστά και μόλις η Ελένη Μενεγάκη μπήκε στο πλατό την περίμεναν πολλά γλυκά, αλλά και τούρτα για να σβήσει κεράκια. Η

ίδια ενθουσιασμένη έδωσε το δικό της μήνυμα στους τηλεθεατές. Η Ελένη Μενεγάκη είπε χαρακτηριστικά: «Είπα, δε βαριέσαι.. τέτοια χρονιά σαν τη φετινή -εννοώ σε κεράκια- θα ξανάρθει; Όχι. Να δώσουμε έναν λόγο ότι δεν θα το ξανακάνουμε ποτέ»;

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου της ευχήθηκε με τον δικό του τρόπο, λέγοντας: «Και του χρόνου να σβήσεις όσα κεριά μπορείς! Γιατί κοίτα πόσα έχεις φέτος!», ωστόσο οι υπόλοιποι συνεργάτες τον κοίταξαν κάπως περίεργα. «Μόνο υγεία και χαμόγελα θέλω! Θέλω αυτή η δεκαετία να μη θυμίζει σε τίποτα τις προηγούμενες. Θέλω να είναι καινούρια πράγματα, καινούρια ζωή, καινούριες περιπέτειες», είπε η παρουσιάστρια, που πριν από λίγες ημέρες είχε δημοσιεύσει μία φωτογραφία μαζί με τον αδελφό της με αφορμή τα γενέθλιά τους. Η παρουσιάστρια του Alpha TV γίνεται σήμερα 50 ετών και το γιόρτασε στον «αέρα» της εκπομπής της μαζί με τους συνεργάτες της.

Μενεγάκη γενέθλια: Η ”παράδοση” που διατηρεί η Ελένη Μενεγάκη τέτοια μέρα, κάθε χρόνο

Τέτοια μέρα πέρυσι. η γνωστή παρουσιάστρια γιόρτασε και πάλι δημόσια τα γενέθλιά της. Εξάλλου μοιάζει τόσο νέα και το νιώθει επίσης για αυτό και μπορεί να το βγάζει προς τα έξω. Η έκπληξη που της ετοίμασαν οι συνεργάτες της στον Alpha την συγκίνησαν. «Η εντολή σήμερα είναι ότι κλείνεις τα 35», της είπε ο επί χρόνια συνεργάτης, με την παρουσιάστρια να απαντά: «Έλα που μου τα έλεγε ο Πολυχρονίου. “Τι τα λες τα χρόνια σου; Θα στα μετράνε για πάντα…”. Και του έλεγα “Γιατί; Πόσο καιρό θα μείνω;”». Όταν η παρουσιάστρια πήγε στην τούρτα για να σβήσει τα κεράκια είπε: «Πόσα κεράκια βάλατε; Λιγότερα κι απ’ την κόρη μου; Δεν πειράζει, γιατί εγώ μπορεί να νιώθω πιο νέα κι από την κόρη μου», και έκανε την ξεχωριστή της ευχή.

«Αποφάσισα να σταματήσω να φοράω ψεύτικα λουλούδια στα μαλλιά… Ήταν αγαπημένα μου τα στεφανάκια και κάποια στιγμή αποφάσισα να τα βγάλω… Πρέπει να σταματήσει αυτό γιατί βαρέθηκα να το βλέπω επάνω μου… Το έκοψα εντελώς, κάποια στιγμή όμως μου λείπει και δύο τρεις φορές το χρόνο φοράω ένα ψεύτικο λουλουδάκι…».

Μενεγάκη γενέθλια: Ο τρόπος που γιόρτασε πέρυσι
Keywords
Τυχαία Θέματα