Μέγκαν Μαρκλ – Βασίλισσα Ελισάβετ: Τι μπορεί να κρύβεται πίσω από την νέα κόντρα

Νέα κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στη Μέγκαν Μαρκλ και το Στέμμα, με αλλεπάλληλες δηλώσεις και από τις δύο πλευρές, που μόνο καλό δεν κάνουν σε καμία από τις δύο πλευρές. Μήπως όμως, κρύβεται κάτι πίσω από όλα αυτά; Μήπως η βασιλική οικογένεια δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο; Η Guardian προσπαθεί να αναλύσει τον τελευταίο κύκλο αντιπαραθέσεων, τονίζοντας μάλιστα, πως μετά την αξιοσημείωτη παρέμβαση του παλατιού του Μπάκιγχαμ, ο πόλεμος των λέξεων δεν είναι απίθανο να σταματήσει.

Σε μια άλλη εποχή, αναφέρει η Guardian,

είναι πολύ πιθανό οι ισχυρισμοί του εκφοβισμού εντός του βασιλικού οίκου να μην είχαν γίνει ποτέ γνωστοί στο ευρύ κοινό. Η Μέγκαν Μαρκλ έδωσε συνέντευξη στην Όπρα Γουίνφρεϊ Χθες, όμως, όχι απλά δημοσιεύτηκαν, αλλά αποτέλεσαν αντικείμενο μιας ιδιαίτερης σύγκρουσης μεταξύ της βασιλικής οικογένειας και του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ – με την παρέμβαση νωρίς το απόγευμα από τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, προκειμένου πιθανότατα να εξασφαλίσει τη μέγιστη προβολή στα σημερινά πρωτοσέλιδα. Κι ενώ η φύση των περιστατικών που οδήγησαν στους εκφοβιστικούς ισχυρισμούς εναντίον της Μέγκαν Μαρκλ που προέκυψαν χθες, αμφισβητείται έντονα – και περιγράφεται από τους δικηγόρους της ως «εντελώς ψευδής αφήγηση» – η δήλωση του παλατιού έκανε τη σοβαρότητα του ζητήματος αδιαμφισβήτητη, τονίζοντας πως δεν είναι κάτι που θα το αφήσει έτσι.

Για πρώτη φορά, μια τόσο ανοιχτή εχθρότητα

«Έχω καλύψει την βασιλική οικογένεια για μια δεκαετία και δεν μπορώ να θυμηθώ μια στιγμή που να έχουμε δει μια τόσο ανοιχτή εχθρότητα» δήλωσε η Βικτόρια Μέρφι, βασιλική ανταποκρίτρια στο παρελθόν για την Daily Mirror. Αυτό που ίσως δεν αμφισβητείται είναι η γέννηση της ιστορίας αυτής: η διαίρεση που έφερε στο φως ένα τόσο οδυνηρό θέμα, έχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια.

Αφότου ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ παντρεύτηκαν το 2018, αυτοί και ο δούκας με την δούκισσα του Κέιμπριτζ είχαν ένα κοινό προσωπικό, εξυπηρετώντας και τα δύο νοικοκυριά και, για λίγο έστω, μιλούσαν με μια ενοποιημένη φωνή. Αλλά μια πολιτιστική σύγκρουση διαφάνηκε γρήγορα, δήλωσε ο Όμιντ Σκόμπι, ένας εκ των δύο συγγραφέων του βιβλίου «Finding Freedom» μια βιογραφία της ζωής του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ. Ο Σκόμπι είπε: «Έχει αυτή την αμερικανική ηθική εργασίας. Ακούσαμε για να emails που έστελνε στις 5 το πρωί ξυπνώντας τους υπαλλήλους και εξοργίζοντας κάποιους. Θα έλεγα ότι σήμερα φτάσαμε στο κρεσέντο αυτών των γεγονότων».

Την ίδια ώρα, το επίκεντρο της κατανόησης των επιπτώσεων από την ιστορία αυτή είναι ο μεταβαλλόμενος ρόλος του Τζέισον Κνάουφ, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για τις σχέσεις των δύο ζευγαριών με τον Τύπο, και όπως ανέφεραν οι Times, υπέβαλε καταγγελία για την υποτιθέμενη συμπεριφορά της Μέγκαν Μαρκλ τον Οκτώβριο του 2018, ισχυριζόμενος πως η στάση της οδήγησε στην απομάκρυνση δύο προσωπικών βοηθών και πως υπονόμευσε ένα τρίτο μέλος του προσωπικού.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μέγκαν Μαρκλ – Βασίλισσα Ελισάβετ,megkan markl – vasilissa elisavet