Μεγάλη συμμετοχή στο ανταλλακτικό παζάρι βιβλίου στον δήμο Ιλίου

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα των Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο δήμο Ιλίου, για να στηρίξει το ανταλλακτικό παζάρι βιβλίου στις 14 & 15 Νοεμβρίου 2014, που αποσκοπούσε στην ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Συσσιτίου.

Στο ανταλλακτικό παζάρι βιβλίου, που παρατάθηκε έως τις 17 Νοεμβρίου λόγω της αυξημένης προσέλευσης του κοινού και του αυξημένου ενδιαφέροντος, διατέθηκαν πάνω από 1.000 τίτλοι βιβλίων λογοτεχνικών, μυθιστορημάτων, παιδικών παραμυθιών, αλλά και σχολικών βοηθημάτων τα οποία συγκέντρωσαν

το ενδιαφέρον των κατοίκων του Ιλίου, καθώς και του κόσμου που ήρθε από διάφορες περιοχές της Αθήνας. Πλήθος επισκεπτών περιηγήθηκαν στο κτήριο των Κοινωνικών Δομών, ξεφύλλισαν πολλά από τα διαθέσιμα βιβλία και απέκτησαν κάποια από αυτά, με αντίτιμο την προσφορά τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης.

Χάρη στη στήριξη και την προσφορά του κόσμου, μεγάλων εκδοτικών οίκων, ιδιωτών, φορέων, καθώς και Σχολείων του Δήμου Ιλίου οι Κοινωνικές Δομές κατάφεραν να συγκεντρώσουν μια σημαντική ποσότητα τροφίμων, κυρίως όσπρια, ζυμαρικά, ρύζι, ζάχαρη και γάλα, διάφορα είδη παντοπωλείου και προϊόντα ατομικής υγιεινής.

Keywords
Τυχαία Θέματα