Με το βλέμμα στο ΟΑΚΑ

Το ντέρμπι του ΟΑΚΑ ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό είναι η αναμέτρηση που τραβάει τα βλέμματα στις σημερινές συναντήσεις της 24ης αγωνιστικής, στο πλαίσιο της οποίας θα διεξαχθούν άλλα τρία παιχνίδια.

Για πρώτη φορά ύστερα από πάρα πολλά χρόνια αυτό το ματς βρίσκει τις δύο ομάδες της Αθήνας να μην μονομαχούν για το πρωτάθλημα, αλλά για να βελτιώσουν την (κακή) βαθμολογική θέση τους

και να συντηρήσουν τις ελπίδες πρόκρισης στα πλέι οφ.

Στις υπόλοιπες συναντήσεις, ο ΠΑΟΚ έχει τον πρώτο λόγο στον αγώνα της Τούμπας απέναντι στον Πανιώνιο, καθώς ο «Δικέφαλος» δίνει μεγάλη μάχη με τον Αστέρα Τρίπολης για την κατάκτηση της 2ης θέσης.

Την ώρα που θα ξεκινήσει το ματς της Τούμπας θα αρχίσει και το παιχνίδι της (αποδεκατισμένης λόγω απουσιών) αρκαδικής ομάδας στα Γιάννενα με τον ΠΑΣ, που αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος και από την 5η θέση που κατέχει στοχεύει επίσης στα πλέι οφ.

Το σημερινό πρόγραμμα θα ξεκινήσει με την αναμέτρηση της Λιβαδειάς μεταξύ του επίσης πολύ καλού φέτος Λεβαδειακού και της Ξάνθης. Οι Βοιωτοί μοιράζονται την έκτη θέση με τον Παναθηναϊκό και βρίσκονται επίσης σε τροχιά πλέι οφ, όπως και η ακριτική ομάδα που βρίσκεται μόλις ένα βαθμό πίσω.

Το πρόγραμμα:

Λεβαδειακός-Ξάνθη (15:00),

ΠΑΟΚ-Πανιώνιος (17:15),

ΠΑΣ Γιάννινα-Αστέρας Τρίπολης (17:15),

ΑEK-Παναθηναϊκός (19:30)

Keywords
Τυχαία Θέματα