Με στόχο το “διπλό” κόντρα στην Αρμάνι ο Παναθηναϊκός

Την Αρμάνι αντιμετωπίζει απόψε στο Μιλάνο ο Παναθηναϊκός (21:45) στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Ευρωλίγκα με τους «πράσινους» να έχουν ήδη εξασφαλίσει, όπως και ο Ολυμπιακός, την πρόκριση στο Top-16.

Οι παίκτες του Ντούσκο Ιβάνοβιτς έχουν στόχο να πάρουν το «διπλό» στην Ιταλία μετά από την βαριά από τη Φενερμπαχτσέ-Ούλκερ στην Κωνσταντινούπολη.Στα

θετικά για τον κόουτς του Παναθηναϊκού η επιστορή των Λουκά Μαυροκεφαλίδη και Εστέμπαν Μπατίστα, ενώ θα απουσιάσει ο Λευτέρης Μποχωρίδης, ο οποίος ανέβασε πυρετό.

Υπενθυμίζεται ότι ο Παναθηναϊκός είχε νικήσει με 90-63 στον πρώτο γύρο, όμως απόψε τα πράγματα αναμένται πιο δύσκολα καθώς οι Ιταλοί θέλουν πάση θυσία τη νίκη, για να μπορούν να ελπίζουν σε πρόκριση.

Ακόμη και με ήττα, πάντως, οι Ιταλοί προκρίνονται αν η Μπάγερν νικήσει την Τούροβ στο Μόναχο, πράγμα που είναι και το πιο πιθανό. Από την άλλη οι «πράσινοι» θέλουν τη δεύτερη θέση του ομίλου, όμως για να συμβεί αυτό θα πρέπει να μην ισοβαθμήσει με τη Φενέρ, που είναι δεύτερη, καθώς η τουρκική ομάδα υπερτερεί στη διαφορά πόντων.

Το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής:

1ος ΟΜΙΛΟΣ

Ούνιξ Καζάν-Ζαλγκίρις Κάουνας 12/12

Αναντολού Εφές-Νίζνι Νόβγκοροντ 12/12

Σάσαρι-Ρεάλ Μαδρίτης 12/12

2ος ΟΜΙΛΟΣ

Τσεντεβίτα-Μακάμπι Τελ Αβίβ

Μάλαγα-ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Λιμόζ-Άλμπα Βερολίνου 12/12

3ος ΟΜΙΛΟΣ

Αρμάνι Μιλάνο-Παναθηναϊκός

Μπάγερν Μονάχου-Τούροβ Ζγκόρζελετς

Μπαρτσελόνα-Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ

4ος ΟΜΙΛΟΣ

Νεπτούνας Κλαϊπέντα-Γαλατάσαραϊ 82-72

Ολυμπιακός-Ερυθρός Αστέρας 12/12

Λαμποράλ Κούτσα-Βαλένθια 12/12

Keywords
Τυχαία Θέματα