Με στόχο τη νίκη ή την μη ήττα ο Ολυμπιακός απόψε κόντρα στη Γιουβέντους

Με στόχο τη νίκη και στη χειρότερη περίπτωση να αποφύγει την ήττα που θα είναι καταστροφική, ο Ολυμπιακός σήμερα το βράδυ (21:45, ΝΕΡΙΤ) τη Γιουβέντους στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League.

Ο Μίτσελ αναμένεται να παρατάξει τον Ολυμπιακό με σύστημα

4-4-1-1, με τον Ρομπέρτο κάτω από τα δοκάρια της ομάδας. Στην άμυνα θα βρίσκονται, από δεξιά προς τα αριστερά οι Ελαμπντελαουί, Μποτία, Αμπιντάλ και Μαζουάκου. Στα χαφ οι Μανιάτης, Μιλιβόγιεβιτς, Κασάμι και Αφελάι. Μπροστά τους ο Ντομίνγκες που θα είναι συνδετικός κρίκος με τον προωθημένο Μήτρογλου.

Στην αποστολή έχουν περιληφθεί ακόμα οι Μέγιερι, Αυλωνίτης, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντουρμάζ, Γιαννουλάκης, Εντιγκά, Σαλίνο και Σιόβας, ενώ εκτός έμεινε ο ανέτοιμος Μπενίτεζ.

Σε ότι αφορά τη Γιουβέντους, ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δεν θα αλλάξει το γνωστό 3-5-2 των Ιταλών. Στο τέρμα θα είναι ο Μπουφόν, στην άμυνα οι Ογκμπόνα, Μπονούτσι και Κιελίνι, στα χαφ οι Ασαμόα, Πογκμπά, Πίρλο, Βιδάλ και Λιχστάινερ και επιθετικό δίδυμο οι Μοράτα και Τέβες.

Την αποστολή των πρωταθλητών Ιταλίας συμπληρώνουν οι Στοράρι, Ρουμίνιο, Εβρά, Παντοΐν, Μαρκίζιο, Ματιέλο, Περέιρα, Κόμαν, Γιορέντε και Τζιοβίνκο.

Keywords
Τυχαία Θέματα