Με Ραχήλ Μακρή το γαμήλιο πάρτι της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Με την παρουσία πολλών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και άλλων κομμάτων πραγματοποιήθηκε χθες, Κυριακή το γαμήλιο πάρτι της Ζωής Κωνσταντοπούλου, σε νυχτερινό μαγαζί στο Γκάζι.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, φορώντας ένα στράπλες φόρεμα διασκέδασε με καλούς φίλους και συναδέλφους, έχοντας στο πλάι της και την ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Παρών ήταν ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα Νίκος Παππάς, και φυσικά ο πατέρας της και πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού Νίκος Κωνσταντόπουλος.

Μεταξύ των καλεσμένων ήταν η Ελίζα Βοζενμπεργκ και ο Προκόπης Παυλόπουλος από τον χώρο της ΝΔ (συνάδελφοι δικηγόροι της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ), αλλά και ο Νότης Μαριάς των ΑΝΕΛ, αλλά τις εντυπώσεις έκλεψε η Ραχήλ Μακρή

Η ανεξάρτητη πλέον βουλευτής και πρώην των ΑΝΕΛ του Πάνου Καμμένου τράβηξε τα βλέμματα πάνω της, καθώς το τελευταίο διάστημα βρίσκεται ένα βήμα πριν τον ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα, μιλώντας με δημοσιογράφους που βρέθηκαν στο γαμήλιο πάρτι, η κα Μακρή ξεκαθάρισε πως θα στηρίξει τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα με οποιοδήποτε τρόπο, είτε είναι στα ψηφοδέλτιά του είτε όχι όπως διευκρίνισε. Και αυτό γιατί, όπως εξήγησε, πιστεύει πως «το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης πρέπει να έχει αύριο καθαρή εντολή και να κυβερνήσει αυτοδύναμο, έτσι ώστε να φύγουν από το πολιτικό προσκήνιο Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ, που κατέστρεψαν τη χώρα». Η ίδια φαίνεται πως πέρασε πολύ καλά στο γαμήλιο πάρτι της κας Κωνσταντοπούλου, που ανέβασε και σχετική φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αξίζει, πάντως να σημειωθεί, πως στην πρόσφατη συνάντηση ΤσίπραΚαμμένου για την σύγκλιση στο θέμα των «κόκκινων δανείων» και στην… εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας, ο κ. Καμμένος φαίνεται να άσκησε βέτο στον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ να μην συμμετέχει στα ψηφοδέλτια του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στις επερχόμενες εκλογές η κα Μακρή.

Keywords
Τυχαία Θέματα