Με πυροβολισμούς στον αέρα άγνωστος λήστεψε δύο υπαλλήλους των διοδίων Τραγάνας

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Του Πέτρου Καρσιώτη
Πυροβολώντας στον αέρα με πιστόλι ένας άγνωστος σκόρπισε τον τρόμο στα διόδια της Τραγάνας χθες τη νύχτα. Την ώρα που τελείωνε η βάρδια δύο γυναικών υπαλλήλων, ο άγνωστος ληστής που είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του πλησίασε πεζός τις γυναίκες, οι οποίες κρατούσαν στα χέρια και μέσα σε βαλιτσάκια τις εισπράξεις των διοδίων.

Ενώ οι δύο γυναίκες υπάλληλοι είχαν ξεκινήσει ήδη να περπατούν δέχθηκαν την επίθεση, τρομοκρατημένες

από τρεις πυροβολισμούς. Ο δράστης της επίθεσης κατάφερε να αρπάξει τα χρήματα. Κατά τη φυγή του, όμως, του έπεσαν μερικά χρήματα κι ένα συρτάρι ταμειακής μηχανής.

Άμεσα ειδοποιήθηκαν στο σημείο οι αστυνομικές αρχές που κυριολεκτικά χτένισαν την περιοχή προκειμένου να εντοπίσουν τον δράστη, αλλά έως αυτή την ώρα παραμένει ασύλληπτος. Οι έρευνες είναι σε εξέλιξη με τους άνδρες της Αστυνομίας να εστιάζουν στα τυχόν δακτυλικά αποτυπώματα του δράστη, αλλά και στα όσα έχουν καταγράψει οι κάμερες των διοδίων για τα σωματομετρικά του χαρακτηριστικά.

Το άρθρο Με πυροβολισμούς στον αέρα άγνωστος λήστεψε δύο υπαλλήλους των διοδίων Τραγάνας εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα