Με πράσινη «γλίτσα» έλουσαν τον Justin Bieber στα Ετήσια Βραβεία “Kid’s Choice”!

Ήταν μια υπέροχη νύχτα για τα «βραβεία» που ψήφισαν παιδιά και ανέδειξαν γνωστούς καλλιτέχνες, τα Ετήσια Βραβεία “Kid’s Choice”. Ήταν τα 25α βραβεία, τα οποία διήρκεσαν περίπου 2 ώρες και ανέδειξαν τον Justin Bieber ως τον πιο αγαπημένο άνδρα τραγουδιστή.

Ο νεαρός τραγουδιστής ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο από τον ηθοποιό Will Smith. Κατά την διάρκεια της απονομής

και χωρίς κανένας να το περιμένει, «ξεπήδησε» πράσινο παχύρευστο υγρό και έλουσε πατόκορφα τους δύο διάσημους. "Στήλη άλατος" έμειναν, μέχρι να συνειδητοποιήσουν, τι τους συνέβη και στη συνέχεια ξέσπασαν σε γέλια για την πλάκα που τους έκαναν!

Από την «πράσινη γλίτσα» δεν γλίτωσε ούτε η Hally Berry, η οποία γελώντας με το πάθημα του Will και του Justin, δεν κατάλαβε ότι πίσω της περίμενε κάποιος με έναν κουβά γεμάτο από το ίδιο περιεχόμενο. Και φυσικά ούτε αυτός «χαρίστηκε» στην όμορφη ηθοποιό, που γέμισε και αυτή με αυτό το «αηδιαστικό» υγρό!

Βέβαια, από την συγκεκριμένη πλάκα δεν γλίτωσαν ούτε ο πρωταγωνιστής των ταινιών “Twilight Saga” Taylor Lautner, ούτε ο Chris Colfer.

Keywords
Τυχαία Θέματα