Με πολλές αλλαγές στην Τρίπολη ο Ολυμπιακός

Φρεσκάρει την ομάδα ο Μίτσελ, ενόψει του αγώνα ρεβάνς με τον Αστέρα στο γήπεδο «Θόδωρος Βαρδινογιάννη» την Τετάρτη (20.00) για τη φάση των «16» του Κυπέλλου.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού θα προχωρήσει σε αλλαγές στην ενδεκάδα με την ασφάλεια του 4-0 της πρώτης συνάντησης μεταξύ των δύο ομάδων που εξασφαλίζει ουσιαστικά στην ομάδα του Πειραιά, το εισιτήριο της πρόκρισης στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Ο Μίτσελ

προτίμησε να προφυλάξει τον Ολαϊτάν (έχει υποστεί κάκωση στην ωμοπλάτη) και να ξεκουράσει τους Μανιάτη, Σάμαρη, Σαβιόλα, Κάμπελ, Ρομπέρτο. Εκτός έμειναν και οι Τόρες (ανέτοιμος), Σιόβας (τραυματίας).

Ο Μέγιερι θα υπερασπίσει την Ερυθρόλευκη εστία, στα άκρα της άμυνας προορίζονται οι Σαλίνο (δεξιά), Χολέβας (αριστερά) και τις θέσεις των στόπερ θα καλύψουν οι Παπαδόπουλος, Παπάζογλου. Στη μεσαία γραμμή επικρατέστεροι είναι οι Εντιγκά, Μασάντο. Στην επίθεση αναμένεται να παίξουν οι Φουστέρ, Βάις στις πτέρυγες, ο Ντομίνγκες στον άξονα και στην κορυφή ο Σέποβιτς. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί ο Πελέ.

Η 18άδα: Κάρολ, Μέγιερι, Μπονγκ, Ντομίνγκες, Φουστέρ, Χολέβας, Ιμπαγάσα, Μασάντο, Μήτρογλου, Εντινγκά, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Πελέ, Σαλίνο, Βάις, Σέποβιτς, Βέργος, Βούρος.

Keywords
Τυχαία Θέματα