Με ομιλία Τσίπρα ξεκινά η Πανελλαδική σύσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ

Ξεκινά σήμερα το πρωί (10:30), με την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, οι εργασίες της διήμερες πανελλαδικής σύσκεψης του κυβερνώντος κόμματος, μια σύσκεψη που είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για την επαναφορά της εσωκομματικής τάξης μετά και τις πρόσφατες αποχωρήσεις προς το κόμμα του Π. Λαφαζάνη.

Στόχος του Αλέξη Τσίπρα

είναι να τελειώσει με τα εσωκομματικά θέματα καθώς πρέπει το βάρος να πέσει στην εκλογική διαδικασία και βέβαια στην στελέχωση των ψηφοδελτίων.

Στην σύσκεψη αυτή, που θα γίνει στον Πολυχώρο Πολιτισμού «ΑΘΗΝΑΪΣ», θα συμμετάσχουν τα μέλη της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, τα μέλη των Νομαρχιακών Επιτροπών, οι βουλευτές του κόμματος πανελλαδική σύσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ, με τη συμμετοχή των μελών της Κεντρικής Επιτροπής, των μελών των Νομαρχιακών Επιτροπών και των βουλευτών του κόμματος.

Στην ομιλία του ο κ. Τσίπρας , αναμένεται να ανοίξει τα χαρτιά του και να δώσει το στίγμα της προεκλογικής τακτικής του κόμματος, ενώ αναμένεται να αναφερθεί και στην διάσπαση που υπήρξε για την οποία θα υπερασπιστεί τις κυβερνητικές αποφάσεις, οι οποίες πάρθηκαν για το καλό της χώρας, όπως θα τονίσει.

Στη σύσκεψη θα αποφασιστούν και άλλα θέματα που έχουν να κάνουν με ζητήματα που αφορούν τους υποψηφίους για τις εκλογές και βέβαια το εάν θα συμμετάσχουν στα ψηφοδέλτια ο Αλέξης Μητρόπουλος και οι Ευκλείδης Τσακαλώτος και Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα