Με εξαετή φυλάκιση κινδυνεύει ο Νεϊμάρ

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.


Απειλή φυλάκισης έως και έξι ετών αντιμετωπίζει πλέον ο Νεϊμάρ για την υπόθεση της ύποπτης συναλλαγής κατά τη μεταγραφή του από τη Σάντος στην Μπαρτσελόνα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της καταλανικής εφημερίδας Vanguardia, οι δικαστικές αρχές άλλαξαν άποψη σχετικά με τα διαπραχθέντα από την πλευρά του ποδοσφαιριστή κατά την μετακίνηση στη Βαρκελώνη το 2013 και ανάγουν την υπόθεση σε κατηγορία για την οποία προβλέπεται ποινή φυλάκισης τεσσάρων έως έξι ετών.

Αρχικά η υπόθεση απόκρυψης προμηθειών και άλλων συμφωνιών συνδεδεμένων

με τη μεταγραφή του Νεϊμάρ απειλούσε τον Βραζιλιάνο με φυλάκιση έως δύο ετών, που στην Ισπανία δεν εκτίεται. Ωστόσο το χθεσινό ρεπορτάζ αποκαλύπτει ότι το εθνικό δικαστήριο αποφάσισε την τελευταία στιγμή να παραπέμψει την υπόθεση σε τριμελές κακουργοδικείο, κάτι που ο ισπανικός νόμος προβλέπει για υποθέσεις με πιθανή ποινή φυλάκισης πέντε ετών και άνω. Αρχικά η Μπαρτσελόνα είχε δηλώσει ότι πλήρωσε 17,1 εκατ. ευρώ για τον αρχηγό της εθνικής Βραζιλίας, αλλά ο Γιόζεπ Μπαρτομέου, διάδοχος του καταδικασθέντος προέδρου της Μπάρτσα Σάντρο Ροσέλ, παραδέχθηκε ότι το αληθινό κόστος ήταν 86,2 εκατ.

Επισημαίνεται ότι ο Νεϊμάρ όχι μόνο δεν είναι πια καθόλου δημοφιλής στη Βαρκελώνη μετά τη θυελλώδη μετακίνησή του πέρυσι στην Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά αποτελεί και κεντρικό μεταγραφικό στόχο της Ρεάλ ως αντικαταστάτης του Κριστιάνο Ρονάλντο

Το άρθρο Με εξαετή φυλάκιση κινδυνεύει ο Νεϊμάρ εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα