Με χιούμορ σχολιάστηκε στο twitter η έξοδος στις αγορές

Η έξοδος στις αγορές είναι η είδηση της ημέρας και αυτό δεν αφέθηκε άνευ σχολίου από τους χρήστες του twitter. Με διάθεση χιουμοριστική, αλλά και ειρωνική οι twitter-άδες σχολίασαν την είδηση αυτή.

Όταν λέμε βγαίνουμε στις αγορές; Τύπου πάμε Ερμού για ψώνια;

Αν(τυχόν)βγούμε στις αγορές Δεν θα είμαστε αυτοί που κοιτάνε βιτρίνες... Ούτε αυτοί που αγοράζουν... Θα είμαστε οι ζητιάνοι πάλι... Έτσι;

Θρίαμβος με το άνοιγμα στις αγορές.Προβλήματα στατικότητας στη γέφυρα Ρίου-Αντιρίου, από την άτακτη

επέλαση επενδυτών

Αφού όπως λέει η κυβέρνηση έχουμε πλεόνασμα γιατί χρειαζόμαστε αυτή τη στιγμή δανεικά; Θα ρωτούσε κάποιος εχθρός της ανάπτυξης..

-Φιλαράκι μήπως εχεις ένα ευρώ,να βγω στις αγορές; -Πάρε πέντε ν αγορασεις και λίγο κουτόχορτο.

Πρωτογενές πλεόνασμα, κοινωνικό μέρισμα, έξοδος στις αγορές, είμαι τόσο ενθουσιασμένος που ξέχασα το χρέος 170% του ΑΕΠ και την ανεργία 30%.

Και μην ξεχνάτε: το 82% θελουν ο Γιώργος να εγκαταλείψει την πολιτικη.Και που να πει οτι δεν πρεπει να βγούμε στις αγορές..

Θα ανοίξουν κ το βιβλίο των προσφορών λεει εκει στις αγορές, το νου σας παιδια μη βάλουν τπτ ελατωματικα εκει μέσα

'Ηρθε η κρίση, ήρθανε μνημόνια, περάσαμε τόσες δυσκολίες, βγήκαμε απ΄την κρίση, βγήκαμε στις αγορές και η Βίσση ακόμα αγέραστη ρε φίλε.

Μετά την έξοδο στις αγορές ακολουθεί μουσικό πρόγραμμα στην πλατεία του χωριού και λαχειοφόρος αγορά με πολλά πλούσια δώρα. Άιντε.

Η έξοδος στις αγορές είναι όπως στα ζευγάρια,η γυναίκα (κυβέρνηση)χαίρεται και ο άνδρας (λαός) φοβάται πόσο θα του έρθει ο λογαριασμός

Keywords
Τυχαία Θέματα