Με αυτό τον τρόπο θα δείτε ποιους έχετε διαγράψει από το Facebook

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Το Business Insider παρουσιάζει τον τρόπο για να δει κανείς πόσα γνωρίζει το Facebook για τον ίδιο τον χρήστη . Για παράδειγμα, οι χρήστες μπορούν να δουν πόσους φίλους τους έχουν διαγράψει εξαρχής.

Η διαδικασία είναι απλή:

Πηγαίνετε στις ρυθμίσεις και επιλέξτε κάτω το «Κατεβάστε ένα αντίγραφο».

Το Facebook

θα σας στείλει e-mail με ένα αντίγραφο του λογαριασμού και άλλα στοιχεία από όλο το διάστημα που είστε εγγεγραμμενοι στο κοινωνικό δίκτυο. Αυτό απαιτεί μερικά λεπτά ανάλογα με τον όγκο των δεδομένων που πρέπει να συλλέξει το Facebook.

Τότε θα έρθει ένα e-mail με ένα σύνδεσμο από τον οποίο θα μπορείτε να κατεβάσετε το αρχείο σας. Να το το κατεβάσετε όμως άμεσα, καθώς για λόγους ασφαλείας λήγει σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ανοίγοντας το αρχείο λοιπόν θα βρείτε συγκεντρωμένα όλα τα δεδομένα από το λογαριασμό σας. Ανάμεσα σε αυτά θα είναι και όλες οι φωτογραφίες τις οποίες έχετε ανεβάσει στο κοινωνικό δίκτυο, αλλά και όσες έχετε προστεθεί με ετικέτα. Οικογένεια, φίλοι , ακόμα και ποιο ήταν το πρώτο status σας, όλα θα τα δείτε στα στοιχεία αυτά.

Μέσα σε αυτά τα στοιχεία βρίσκονται συγκεντρωμένοι και οι φίλοι τους οποίους κατά καιρούς έχετε διαγράψει από το προφίλ σας ακόμη κι εάν κάποιος από αυτούς διαγράφηκε πριν χρόνια.Δυστυχώς ούτε έτσι μπορείτε να δείτε ποιοι σας έχουν διαγράψει από το Facebook, καθώς το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο δε δίνει αυτή την επιλογή.

Το άρθρο Με αυτό τον τρόπο θα δείτε ποιους έχετε διαγράψει από το Facebook εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα