Μαύρος: «Αν δεν υπάρχει σεβασμός, δεν υπάρχει και λόγος να κάθομαι»

Την ανάγκη εισροής χρημάτων στα ταμεία της ΑΕΚ με την επένδυση των Βιντιάδη-Χάρις, τόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης Θωμάς Μαύρος. Ο ίδιος με δηλώσεις του στην εφημερίδα «SportDay» επέρριψε ευθύνες στον Ανδρέα Δημητρέλο, για την εικόνα της ομάδας αλλά και για την απόλυση του Βαγγέλη Βλάχου από την τεχνική ηγεσία των «κιτρινόμαυρων», ενώ ξεκαθάρισε πως θα μιλήσει στον κόσμο της ομάδας για το τι έχει γίνει.

«Δεν έχει ευθύνες ο Δημητρέλος; Δεν έλεγε ότι δεν έχει λόγο στο ποδοσφαιρικό κομμάτι; Άρα η απόφαση για την παραμονή

ή όχι του Βλάχου ανήκε σε μένα. Κι όμως με πήρε τηλέφωνο να μου πει την απόφαση και απλώς με ρώτησε αν συμφωνώ. Είπαμε να τα πούμε από Δευτέρα και σε λίγη ώρα είχε ανακοινωθεί η απόφαση. Αν δεν υπάρχει σεβασμός, δεν υπάρχει και λόγος να κάθομαι. Αυτό που θα κάνω είναι να μιλήσω στον κόσμο γιατί του το χρωστάω προκειμένου να πω τι έχει γίνει.

Δεν σκέφτομαι έτσι, προτιμώ να είμαι αισιόδοξος και να πιστεύω ότι θα κλείσει θετικά το θέμα των επενδυτών. Προέχει η ομάδα. Μετά βλέπουμε τι μπορεί να γίνει. Για να προχωρήσει η ΑΕΚ, πάντως, χρειάζονται χρήματα. Αν δεν βρεθούν χρήματα δεν γίνεται τίποτα, διότι η ομάδα έχει ανάγκες».

Keywords
Τυχαία Θέματα