Ματς NBA και μεγάλη νίκη Ολυμπιακού στο Μόναχο!

Σε ένα παιχνίδι, που κάλλιστα θα μπορούσε να είναι της κανονικής περιόδου NBA, πολλά τρίποντα, πολλά σουτ, πολύ τρέξιμο, κακές άμυνες κ.ο.κ η ψυχωμένη Μπάγερν έχασε στο σουτ το παιχνίδι απέναντι στον ανίκητο Ολυμπιακό που έκανε το 19 στα 19, έχοντας σε μεγάλη μέρα δυο πρώην «πράσινους», τους Στράτο Περπέρογλου και Βασίλη Σπανούλη.

Σίμονς, Μπέγκιτς και Πρίντεζη ήταν οι απουσίες του Ολυμπιακού,

όμως οι «ερυθρόλευκοι» υπερκάλυψαν τα κενά τους με το παραπάνω.

«Θρίλερ» ως το τέλος, απίστευτη εναλλαγή στο σκορ, χωρίς μεγάλο προβάδισμα, εάν εξαιρέσει κανείς το πρόσκαιρο +11 του Ολυμπιακού και πολύ χλιαρές άμυνες. Τρομερή ευστοχία για άλλη μια φορά από τον Ολυμπιακό σε δίποντα και τρίποντα που υπολειπόταν του αντιπάλου της σε ριμπάουντ και η Μπάγερν είχε περισσότερες επιθέσεις, αλλά η ευστοχία του Ολυμπιακού και η τύχη του (στο τελευταίο σουτ του Σάφαρτζικ με ελεύθερο χαμένο τρίποντο) έκανε και πάλι τη διαφορά.

Δεκάλεπτα: 22-28, 50-59, 77-80, 103-105.

Μπάγερν Μονάχου (Πέσιτς): Τράουτμαν 6, Χάμαν, Σάφαρτσικ 21, Τόμπσον 7, Στάιγκερ 6, Μπέντσινγκ 5, Ντιλέινι 22, Σάβοβιτς 11, Τέιλορ 6, Μπράιαντ 16.

Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Πέτγουεϊ 7, Λο 7, Ντάνστον 13, Σπανούλης 24, Περπέρογλου 26, Σλούκας 11, Αγραβάνης, Μάντζαρης 6, Καββαδάς 6, Λοτζέσκι 5.

Keywords
Τυχαία Θέματα