Μάρτυρας στη δίκη της ΧΑ: «Η ηγεσία γνώριζε για το χτύπημα στο Πέραμα»

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ο μάρτυρας Αθανάσιος Καραμπέρης στην δίκη για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, δήλωσε πως το χτύπημα στο Πέραμα εναντίον των μελών του ΚΚΕ ήταν σε γνώση της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής.

Ο μάρτυρας

δήλωσε χαρακτηριστικά «Ο Λαγός το είχε προαναγγείλει. Δεν θα έκανε χτύπημα σε βάρος του ΚΚΕ ένα τοπικό στέλεχος». Υπενθυμίζεται ότι το συγκεκριμένο χτύπημα στο Πέραμα σε μέλη και στελέχη του ΚΚΕ έγινε τον Σεπτέμβρη του 2013.

Ενώ ο μάρτυρας συνέχισε λέγοντας «Εμένα μου έσπασαν το χέρι. Είχα σηκώσει τα χέρια για να προστατεύσω το κεφάλι μου από τα σφοδρά χτυπήματα.Δέχθηκα αρκετά χτυπήματα.Είχα νάρθηκα επί δυόμιση μήνες». Επιπλέον τόνισε «ήταν δολοφονική επίθεση..από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα». Επιπρόσθετα σε ότι αφορά στον ρόλο που διαδραμάτισε η ηγεσία της Χρυσής Αυγής στην εν λόγω επίθεση ο μάρτυρας επεσήμανε ότι ο κατηγορούμενος βουλευτής Γιάννης Λαγός όταν είχε επισκεφθεί τα ναυπηγεία είχε δηλώσει «οι λακέδες του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ θα φύγουν απ’το Πέραμα».

Το άρθρο Μάρτυρας στη δίκη της ΧΑ: «Η ηγεσία γνώριζε για το χτύπημα στο Πέραμα» εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα