«Μαρία Τερέζα»... των σταρ η Taylor Swift!

Λίστα με τους 20 πιο φιλάνθρωπους σταρ για το 2012 δημοσίευσε ο οργανισμός DoSomething.org κατατάσσοντας την τραγουδίστρια Taylor Swift στην πρώτη θέση!

Η 23χρονη τραγουδίστρια κατάφερε να «σκαρφαλώσει» στην κορυφή της λίστας με τους σταρ, που έχουν ενεργή φιλανθρωπική δράση,

δωρίζοντας 4 εκατ. δολάρια στο μουσείο Hall of Fame της country μουσικής. Επίσης, είναι το νεαρότερο άτομο που παρέλαβε το βραβείο Ripple of Hope από το κέντρο Robert F. Kennedy για την φιλανθρωπική της δράση.

Στη δεύτερη θέση της λίστας βρίσκεται η Miley Cyrus, της οποίας η δράση επεκτείνεται και στην προστασία των ζώων. Η νεαρή σταρ συνεργάζεται επίσης με τα φιλανθρωπικά ιδρύματα «Save The Music», «Starkey Hearing» και το «Make-A-Wish».

Μεταξύ των πιο φιλάνθρωπων σταρ είναι οι Chaning Tatum, Lady Gaga, Justin Bieber, Robin Roberts, Pink, LeBron James, Selena Gomez, Ian Somerhalder, Jay-Z με την Beyonce, George Takei, Ben Affleck, Emma Stone με τον Andrew Garfield, Ryan Seacrest, Demi Lovato, Carrie Underwood, Olivia Munn, Sofia Vergara και Drew Brees.

Keywords
Τυχαία Θέματα