Μαρία Σαράποβα παιδί: Μαμά για πρώτη φορά η κορυφαία τενίστρια

Το πρώτο της παιδί έφερε στον κόσμο η Μαρία Σαράποβα ανακοινώνοντας την χαρμόσυνη είδηση στα social media. Συγκεκριμένα, η δημοφιλής τενίστρια ανέβασε την πρώτη της οικογενειακή φωτογραφία με τον σύζυγό της, Αλεξάντερ Τζιλκς και το μωρό τους. «Το πιο όμορφο, προκλητικό, ικανοποιητικό δώρο που θα μπορούσε να ζητήσει η μικρή μας οικογένεια», ήταν η λεζάντα της 35χρονης τενίστριας με τους διαδικτυακούς της φίλους να στέλνουν τις ευχές τους για το νεογέννητο μωράκι.

H Μαρία Σαράποβα γεννήθηκε στις

19 Απριλίου του 1987. Έχει ύψος 188 εκ. και συγκαταλέγεται στις πλέον ψηλές παίκτριες της αντισφαίρισης διεθνώς. Το 1986, οι γονείς της Σαράποβα εγκαταστάθηκαν από τη Λευκορωσία, όπου ζούσαν, στην πόλη Νιαγκάν της Σιβηρίας. Η Μαρία γεννήθηκε έναν χρόνο μετά. Σε ηλικία 7 ετών πήγε στις ΗΠΑ, όπου παρακολούθησε μαθήματα αντισφαίρισης στην Ακαδημία του Νικ Μπολετιέρι, στο Μπρέιντεντον της Φλόριντας. Η μητέρα της εξαιτίας περιορισμών με τη βίζα, πήγε στην Αμερική δύο χρόνια μετά. Η ίδια η Μαρία ζει στις ΗΠΑ από την ηλικία των 7 ετών αλλά διατηρεί τη ρωσική υπηκοότητα.

Τον Ιανουάριο του 2010 υπέγραψε οκταετές συμβόλαιο με ένα από τα κορυφαία brands αθλητικών ειδών, αξίας 70 εκατομμυρίων ευρώ. Το 2011 επέστρεψε στην πρώτη δεκάδα της παγκόσμιας κατάταξης μετά από 2 χρόνια και τον Ιούνιο του 2012 ανέβηκε στην κορυφή. Τον περασμένο Απρίλιο, ανήμερα των γενεθλίων της η Μαρία Σαράποβα είχε ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της δημοσιεύοντας φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria Sharapova (@mariasharapova)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μαρία Σαράποβα, Μαμά,maria sarapova, mama