Μαραντόνα πρώην σύζυγος: “Πόρτα” στην… ερωμένη – Δεν την άφησε να τον αποχαιρετήσει

Μαραντόνα πρώην σύζυγος: Εντολή να μην πατήσει το πόδι της στην είσοδο του προεδρικού μεγάρου της Αργεντινής για να αποτίσει φόρο τιμής στον Ντιέγκο Μαραντόνα, έλαβε η πρώην σύντροφός του, από την πρώην σύζυγό του. Η Ρότσιο Ολίβα έφτασε στο προεδρικό μέγαρο με την ελπίδα να αποχαιρετήσει τον Ντιέγκο Μαραντόνα, του οποίου το φέρετρο βρισκόταν σε λαϊκό προσκύνημα και ενημερώθηκε από έναν φρουρό ασφαλείας πως δεν της επιτρέπεται να εισέλθει. Με δάκρυα στα μάτια παρακάλεσε να της επιτραπεί η είσοδος, κάτι που τελικά έγινε δεκτό λέγοντάς της να πάει στις 7π.μ. και να περιμένει στην ουρά με δεκάδες χιλιάδες οπαδούς του θρύλου του ποδοσφαίρου. «Δεν μπορώ να έρθω στις επτά το πρωί. Αυτό είναι τρελό, είναι τρελό» είπε η Ολίβα στην τηλεόραση. «Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό. Θέλουν να έρθω στις 7 το πρωί μαζί με όλους αυτούς τους ανθρώπους».

Η Ολίβα και ο Ντιέγκο Μαραντόνα υπήρξαν ζευγάρι για ενάμιση χρόνο προτού χωρίσουν το 2018. Η πρώην αγαπημένη του Μαραντόνα είπε στο τηλεοπτικό δίκτυο Todos Noticias πως δεν μπορούσε να εξηγήσει το σκεπτικό πίσω από την απόφαση της Κλαούντια Βιλαφάνε να της απαγορεύσει να μπει στο προεδρικό μέγαρο μέσω μιας εισόδου που είχε δημιουργηθεί για τα αγαπημένα πρόσωπα και τους στενούς φίλους του Ντιέγκο Μαραντόνα.

Ήμουν η γυναίκα που ζήτησε ο Ντιέγκο να δει

«Ήμουν η τελευταία σύντροφος του Ντιέγκο. Ήμουν η γυναίκα που ζήτησε ο Ντιέγκο να δει. Αυτό που θέλω να πω, είναι ότι κανείς δεν το καταλαβαίνει αυτό» είπε η Ολίβα με δάκρυα στα μάτια. «Δεν σκέφτονται καθόλου τον Ντιέγκο».

Οι πρώτοι που αποχαιρέτισαν τον Μαραντόνα ήταν οι κόρες του και τα στενά μέλη της οικογένειάς του. Η Βιλαφάνε ήρθε μαζί με τις κόρες του Μαραντόνα Ντάλμα και Τζιανίνα. Αργότερα ήρθε και η Βερόνικα Ογιέντα, επίσης πρώην σύζυγός του, μαζί με τον γιο τους, Ντιεγκίτο Φερνάντο.

Τον επισκέφθηκε τελευταία φορά στις 30 Οκτωβρίου

Όσο για την Ολίβα, η οποία είναι παρουσιάστρια του βραδινού talk show Polémica en el bar, είχε δηλώσει την Τετάρτη ότι θα παραβρισκόταν στην κηδεία, μετά τον θάνατο του πρώην αγαπημένου της, Ντιέγκο Μαραντόνα, από καρδιακή προσβολή εκείνη την ημέρα. Η Ολίβα είπε ότι είδε τελευταία φορά τον 60χρονο Μαραντόνα στις 30 Οκτωβρίου και ανέφερε πως δεν ήταν και στην καλύτερη κατάσταση. «Όταν τον είδα, δεν ήταν καλά. Δεν έπρεπε να είναι στο σπίτι, έπρεπε να βρίσκεται στο νοσοκομείο» είπε.

Keywords
Τυχαία Θέματα