Μάνστεστερ Σίτι –Μπαρτσελόνα και Λεβερκούζεν-Παρί Σεν Ζερμέν απόψε

Μετά από δυο μήνες παύσης, με τους πρώτους αγώνες της φάσης των «16» ξαναρχίζει το Τσάμπιονς Λιγκ. Το αποψινό πρόγραμμα (18/02), περιλαμβάνει δύο αμφίρροπες αναμετρήσεις (21:45). Η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται στο «Έτιχαντ» την Μπαρτσελόνα και η Μπάγερ Λεβερκούζεν φιλοξενεί στην «Μπάι Αρένα» την Παρί Σεν Ζερμέν.

Οι αγώνες θα μεταδοθούν από το συνδρομητικό κανάλι.

Η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι προέρχεται από τη μεγάλη νίκη επί της Τσέλσι (2-0) και την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας, ενώ οι Καταλανοί διέλυσαν

με 6-0 τη Ράγιο Βαγιεκάνο στην πριμέρα ντιβισιόν.

Οι δύο ομάδες δεν έχουν συναντηθεί ποτέ σε επίσημο αγώνα, ενώ σε έξι φιλικούς μετρούν από τρεις νίκες. Η Σίτι δεν έχει ηττηθεί εντός έδρας από ισπανική ομάδα, ενώ το «παρελθόν» της Μπαρτσελόνα στην Αγγλία δεν είναι και το καλύτερο αφού σε 28 συναντήσεις μετρά μόνο έξι νίκες, ενώ έχει οκτώ ισοπαλίες και 14 ήττες.

Στη δεύτερη αναμέτρηση της βραδιάς η δεύτερη στην μπουντεσλίγκα, Λεβερκούζεν, που δεν ξεκίνησε καλά μετά τη διακοπή του γερμανικού πρωταθλήματος, θα υποδεχθεί τους Παριζιάνους προερχόμενη από δύο εντός έδρας ήττες.

Keywords
Τυχαία Θέματα