Μάνος Δασκαλάκης – House of Fame: Αίτηση σε μουσικό ριάλιτι με εγκλεισμό λίγο πριν πεθάνει η Ίριδα

Πρόσφατα είχε γίνει γνωστό ότι ο Μάνος Δασκαλάκης – ο εν διαστάσει σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου – είχε δηλώσει συμμετοχή στο μουσικό ριάλιτι “X-Factor”, λίγο διάστημα πριν φύγει από τη ζωή και το τρίτο παιδί της οικογένειας, η Τζωρτζίνα. – Τώρα αποκαλύπτεται ότι είχε δηλώσει συμμετοχή και στο House of Fame.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο ίδιος ο Μάνος Δασκαλάκης επιβεβαίωσε στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 την πληροφορία που είχε μεταδώσει πρώτη η εκπομπή “Πρωινό”, λέγοντας, μάλιστα, ότι ήταν η ίδια η Ρούλα Πισπιρίγκου που του είχε συμπληρώσει την αίτηση για τη συμμετοχή του στο μουσικό ριάλιτι X-Factor. Αλλά και πως ήταν η επιθυμία της μικρής Τζωρτζίνας να πάρει μέρος στο μουσικό ριάλιτι.

Συμμετοχή Μάνου Δασκαλάκη και στο “House of Fame” του ΣΚΑΪ

Σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή του Alpha, ο Μάνος Δασκαλάκης φέρεται να είχε δηλώσει συμμετοχή και στο μουσικό ριάλιτι τραγουδιού “House of Fame”, του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ. Σύμφωνα με την εκπομπή “Super Κατερίνα”, η Ίριδα – το μικρότερο από τα τρία παιδιά του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου – ήταν τριών μηνών όταν έγινε η συγκεκριμένη αίτηση για τη συμμετοχή στο ριάλιτι τραγουδιού “House of Fame”. Τρεις μήνες μετά – σε ηλικία μόλις 6 μηνών – η μικρή Ίριδα βρέθηκε νεκρή στην κούνια της, στο σπίτι της οικογένειας στην Πάτρα.

Να τονίσουμε ότι σύμφωνα με την εκπομπή του Alpha, στο συγκεκριμένο μουσικό ριάλιτι – σε αντίθεση με το X-Factor – οι συμμετέχοντες κλείνονταν σε σπίτι. Κατά συνέπεια, εάν ο Μάνος Δασκαλάκης τελικά έμπαινε στην ακαδημία του “House of Fame”, η Ρούλα Πισπιρίγκου θα έμενε μόνη της στο σπίτι με τα δυο παιδιά – την Ίριδα και τη Τζωρτζίνα.

Δείτε το βίντεο:
Keywords
Τυχαία Θέματα
Μάνος Δασκαλάκης – House, Fame, Αίτηση, Ίριδα,manos daskalakis – House, Fame, aitisi, irida