Μανώλης Κωστίδης κορονοϊός: “Ευχαριστώ τη Μαρέβα Μητσοτάκη”

Μανώλης Κωστίδης κορονοϊός: “Ο κορονοϊός είναι μια περιπέτεια μοναξιάς”. Με αυτά τα λόγια περιέγραψε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΙ Μανώλης Κωστίδης την περίοδο των εννέα ημερών με κορονοϊό που περνά στο σπίτι του στην Κωνσταντινούπολη. “Αναρωτήθηκα πως την πάτησα”, είπε ο ανταποκριτής “αλλά το περίμενα κιόλας γιατί κινούμαι πάρα πολύ”. Μιλώντας με πολύ συγκινητικό τρόπο αφηγήθηκε την περιπέτεια της υγείας του και ευχαρίστησε τόσο τον Αλέξη

Παπαχελά, όσο και τη Μαρέβα Μητσοτάκη που επικοινωνούσαν συνεχώς μαζί του, ενώ είπε ότι υπήρχε και plan B αν χειροτερέψει να μεταφερθεί στην Αλεξανδρούπολη, ενώ δήλωσε ανυπόμονος για να επιστρέψει η γυναίκα του στο σπίτι. Οι φίλοι μου μου έστειλαν φαγητά, φάρμακα, χρήματα, τους ευχαριστώ πολύ, είπε.

“Έκανα τον απολογισμό μου” είπε ο δημοσιογράφος που άρχισε να έχει συμπτώματα την περασμένη Παρασκευή. Το περασμένο Σάββατο είχε δύσπνοια και βήχα και κατακόκκινα μάτια κάτι που τον ανησύχησε. Μετέβη στο νοσοκομείο έκανε τεστ και σε μερικές ώρες επιβεβαιώθηκε ότι είναι θετικός στον κορονοϊό.

Η ασθένεια της μοναξιάς

Η σύζυγος του Μανώλη Κωστίδη ήταν αρνητική αλλά έπρεπε να φύγει από το σπίτι, έτσι ο δημοσιογράφος έμεινε μόνος. Έδωσε μια λίστα με τηλέφωνα σκεπτόμενος τι θα συμβεί αν χειροτερέψει και έμεινα μόνος με πόνους στο στήθος και αϋπνίες για δυο εικοσιτετράωρα. Μάλιστα δεν κλείδωνε την πόρτα ώστε αν πάθαινε κάτι να μπορούσαν να ανοίξουν την πόρτα. Με το οξύμετρο για να μετρά το οξυγόνο, δέχτηκε το φάρμακο που του έστειλε το τουρκικό σύστημα υγείας.

Δεν παρέλειψε να τονίσει ότι “θα το καταλάβετε τι σημαίνει όταν την πατήσετε” στέλνοντας ένα μήνυμα σε αρνητές του ιού. “Πρόσεχα όσο μπορούσα” είπε αν και ήταν ανήσυχος εξαιτίας των ταξιδιών που έκανε εντός Τουρκίας όπως στην Άγκυρα που κάλυψε τους σεισμούς.

Ο Μανώλης Κωστίδης είπε ξανά και ξανά πόσο μοναχική είναι αυτή η περιπέτεια, ότι έχει επιθυμήσει φαγητά και την οικογένειά του, τη σύζυγό του και επανέλαβε σε κάθε τόνο πόσο πρέπει να προσέχουμε. “Ας κάνει ο καθένας τον απολογισμό ακόμα και αν δεν έχει αρρωστήσει”, είπε συγκινημένος.

Keywords
Τυχαία Θέματα