Μανιάτης: «Αν δεν είχαμε ηττηθεί από τη Σάλκε…»

Στα κίνητρα που έχουν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού κόντρα στην Άρσεναλ αναφέρθηκε ο Γιάννης Μανιάτης. Ο παίκτης του Ολυμπιακού δήλωσε πως θέλουν τη νίκη για να μπουν στην ομάδα των ισχυρών, καθώς και πως επιθυμούν μία αξιοπρεπή πορεία στο Europa League.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μανιάτης δήλωσε μεταξύ

άλλων:

«Είναι δύσκολο ματς, που μπορεί να μην έχει βαθμολογική σημασία αφού έχουμε προκριθεί στο Europa, αλλά θέλουμε τη νίκη για να μπούμε στους ισχυρούς και φυσικά για να δώσουμε χαρά στον κόσμο και να κλείσουμε τη διοργάνωση με επιτυχία. Επίσης θέλουμε να δείξουμε πως πάμε στο Europa όσο πιο δυνατοί μπορούμε και να κάνουμε μια αξιοπρεπής πορεία.

»Είναι ματς Champions League και παίζουμε με την Άρσεναλ, που είναι μεγάλη ομάδα ακόμα και τώρα που έχει κάποια προβλήματα. Όλοι περιμένουν αυτά τα ματς. Τα περιμένουμε εμείς και ο κόσμος και θέλουμε να το ευχαριστηθούμε. Θα είναι πολύ όμορφο να γίνει ένα ματς όπως το περσινό.

»Παίξαμε με δύσκολες ομάδες και πιστεύω πως πληρώσαμε την ήττα στο πρώτο ματς. Αν δεν είχαμε ηττηθεί από την Σάλκε τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά.

»Έχουμε βελτιωθεί σε κάποιους τομείς. Και με τον Πλατανιά και με την Παναχαϊκή δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, αν και δεν ήμασταν αποτελεσματικοί. Η ομάδα δουλεύει κάθε μέρα και πιστεύω πως έχουμε περιθώρια βελτίωσης. Δημιουργούμε ευκαιρίες αλλά δεν είμαστε αποτελεσματικοί. Ελπίζω αυτή την ομάδα να σκοράρουμε όσο περισσότερο μπορούμε και να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε.

»Σε κάθε παίκτη μένει ένα παράπονο και ειδικά αν φτάσουμε και τους 9 βαθμούς, αλλά υπάρχει και το κίνητρο του Europa. Πέρσι δείξαμε πως είμαστε ανταγωνιστικοί και μπορούμε και φέτος, να πάμε όσο το δυνατόν καλύτερα γιατί έχουμε καλή ομάδα και καλούς παίκτες.

»Αξίζαμε την τρίτη θέση γιατί κάναμε δύο μεγάλες νίκες με την πρωταθλήτρια Γαλλίας κι αν ήμασταν πιο τυχεροί θα περνάγαμε στους "16". Εμείς κοιτάμε το αυριανό ματς, αν και έχουμε στην άκρη του μυαλού μας τον Παναθηναϊκό. Πάμε παιχνίδι με το παιχνίδι, θέλουμε να νικήσουμε την Άρσεναλ και μετά θα έχουμε 5 μέρες για να σκεφτούμε τον ΠΑΟ

Keywords
Τυχαία Θέματα