«Μαϊμού» συντηρητής κλέβει μηχάνημα ανοσολογικού αναλυτή από το νοσοκομείο της Βέροιας

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Ένα ανήκουστο και πρωτοφανές γεγονός συνέβη στο νοσοκομείο της Βέροιας. Εμφανίστηκε άτομο παριστάνοντας τον τεχνικό-συντηρητή ιατρικών μηχανημάτων και εξαπατώντας το προσωπικό κατάφερε φεύγοντας να πάρει μαζί του το μηχάνημα ανοσολογικού αναλυτή, με το πρόσχημα ότι χρήζει αντικατάστασης.

Στην συνέχεια το μετέφερε σε εταιρεία σε περιοχή της Θεσσαλονίκης

με ιδιοκτήτη έναν 37χρονο, ο οποίος έβγαλε το ιατρικό μηχάνημα «στο σφυρί», προς πώληση. Δώδεκα ημέρες από το απίστευτο γεγονός, που είχε ως αποτέλεσμα να στερηθούν ασθενείς και γιατροί από τις υπηρεσίες του συγκεκριμένου ιατρικού μηχανήματος, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Βέροιας έφθασαν στην άκρη του νήματος και σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος των δύο εμπλεκομένων.

Του 30χρονου, που παρίστανε τον τεχνικό συντηρητή και εξαφάνισε το μηχάνημα από το νοσοκομείο και του 37χρονου, ο οποίος έβαλε τον ανοσολογικό αναλυτή προς πώληση στην εταιρία του.

Οι αστυνομικοί κατά την έρευνα βρήκαν το μηχάνημα, η αξία του οποίου ανέρχεται στα 35.000 ευρώ και το επέστρεψαν στους γιατρούς του νοσοκομείου να εξυπηρετούν τους ασθενείς που το χρειάζονται.

Η δικογραφία, που περιλαμβάνει το αδίκημα της απάτης σε βάρος του Νοσοκομείου, υπεβλήθη στον εισαγγελέα Ημαθίας, ο οποίος θα αποφασίσει μετά τη μελέτη της τις περαιτέρω κινήσεις του.

Το άρθρο «Μαϊμού» συντηρητής κλέβει μηχάνημα ανοσολογικού αναλυτή από το νοσοκομείο της Βέροιας εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Αναζητήσεις
ανοσολογικο μηχανημα
Τυχαία Θέματα