«Μάχη» Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ για την απόκτηση του νέου ταλέντου του ελληνικού ποδοσφαίρου

Το μήλον της έριδος έχει γίνει για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ το νέο μεγάλο ταλέντο που κερδίζει τις εντυπώσεις στο φετινό ελληνικό πρωτάθλημα. Είναι γνωστό ότι τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο ΠΑΟΚ προσπαθούν να αποκτούν όσους νεαρούς παίκτες ξεχωρίζουν είτε για να τους εντάξουν

στο δυναμικό τους, είτε για να τους παραχωρήσυν ως δανεικούς σε άλλες ομάδες.

Κοινώς, αν ένας παίκτης της Σούπερ Λιγκ ξεχωρίζει, πόσω μάλλον αν πρόκειται για Έλληνα, μπαίνει στο «στόχαστρο» των δυο αντιπάλων.

Άλλωστε, το ίδιο συνέβη και πριν από δύο χρόνια με τον Κώστα Φορτούνη, ο οποίος είχε προτάσεις τόσο από τον Ολυμπιακό όσο και από τον ΠΑΟΚ, προτού τελικά επιλέξει να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα.

Το φετινό καλοκαίρι, λοιπόν, αναμένεται να έχουμε ακόμα μια μεταγραφική κόντρα, καθώς ένας νεαρός Έλληνας άσος φέρεται να είναι ψηλά στη μεταγραφική λίστα των δυο ομάδων.

Ο λόγος για τον Πέτρο Ορφανίδη. Ο 19χρονος μέσος αποτελεί μια από τις αποκαλύψεις του φετινού πρωταθλήματος και δείχνει πως έχει τα φόντα να πραγματοποιήσει μεγάλη καριέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Ορφανίδης έχει ήδη πάρει σπίτι του τη φανέλα του βασικού στην Ξάνθη και μετρά 10 συμμετοχές με 4 ασίστ φέτος. Παράλληλα, είναι εκ των πρωταγωνιστών της Εθνικής Νέων, με την οποία έχει 10 συμμετοχές και 5 γκολ.

Δεν είναι, επομένως, καθόλου παράλογο που δύο από τις μεγαλύτερες ομάδες της χώρας ετοιμάζονται να δώσουν «μάχη» για την απόκτησή του.

Keywords
Τυχαία Θέματα