Μάχη για τη ζωή της δίνει στην Εντατική η Νανά Καραγιάννη! (vid)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Η Νανά Καραγιάννη δίνει τον πιο δύσκολο αγώνα στην Εντατική. Η δημοσιογράφος παλεύει για να κρατηθεί στη ζωή, εξαιτίας των σοβαρών επιπλοκών στην υγεία της από τη νευρική ανορεξία. Δίπλα της βρίσκονται οι αγαπημένοι της άνθρωποι.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, η κατάσταση της υγείας της έχει σταθεροποιηθεί από χθες αλλά παραμένει πολύ κρίσιμη. Η Νανά Καραγιάννη

έχει πολυοργανική ανεπάρκεια και οι γιατροί ανησυχούν χαρακτηρίζοντας τα επόμενα δύο εικοσιτετράωρα καθοριστικά για την υγεία της.

Σε καταστολή για τουλάχιστον 10 ημέρες

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Freddo, οι γιατροί θα την έχουν σε καταστολή τουλάχιστον 10 μέρες ακόμα. Παράλληλα θα καταβληθεί προσπάθεια να ενδυναμωθεί ο εξασθενημένος οργανισμός της με θεραπευτική αγωγή και τη χορήγηση ορών με κάλιο, σίδηρο και πολυβιταμίνες.

Το ραντεβού για την τηλεόραση

Πριν από περίπου δύο εβδομάδες η Νανά Καραγιάννη είχε συναντηθεί με στέλεχος μεγάλου καναλιού ώστε να κάνει το «come back” στην τηλεόραση και να συμμετάσχει σε πάνελ.

Ωστόσο, στη συνάντηση της επισήμανθηκε το πρόβλημα της υγείας της και πως να το αντιμετωπίσει με ωριμότητα. Λίγες μέρες αργότερα πήγε στον Ωρωπό για διακοπές.

Δείτε το βίντεο

Το άρθρο Μάχη για τη ζωή της δίνει στην Εντατική η Νανά Καραγιάννη! (vid) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα