Λήξαν το θέμα Βουδούρη στο ΣΥΡΙΖΑ…

Προς το τέλος του βαίνει το θέμα της υποψηφιότητας του Οδυσσέα Βουδούρη στην περιφέρεια Πελοποννήσου. Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, μίλησε για ειλημμένη απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής, και υπερέκθεση του θέματος από τα ΜΜΕ.

Ο κ. Σκουρλέτης, μιλώντας στον Alpha 96,5 F.M., Θεσσαλονίκης,

δήλωσε ότι το θέμα Βουδούρη έχει κλείσει με απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής, λέγοντας συγκεκριμένα:

«Αυτή η αναφορά σε δήθεν τριγμούς και μεγάλες συζητήσεις γύρω από την υποψηφιότητα Βουδούρη πάνω από μία εβδομάδα τώρα, την θεωρώ υπερβολική. Διότι αυτό το θέμα έχει κλείσει, έχει κλείσει με απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής. Η Κεντρική Επιτροπή με βάση το καταστατικό μας είναι αυτή που αποφασίζει τελικώς για τις υποψηφιότητες στις Περιφέρειες. Έχει ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία. Σήμερα η συζήτηση που γίνεται δεν έχει τον χαρακτήρα επανεξέτασης αυτής της απόφασης, έχει την πολιτική της σημασία βεβαίως και σε καμιά περίπτωση η είδηση δεν είναι, όπως το βλέπω από συγκεκριμένα Μ.Μ.Ε., να είναι πρώτη – δεύτερη είδηση, η κουβέντα που γίνεται σε κάποιες τοπικές οργανώσεις της Πελοποννήσου».

Αντιδράσεις από τη Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ Πελοποννήσου

Την αντίθεσή τους στην υποψηφιότητα του Οδυσσέα Βουδούρη εκφράζουν από κοινού οι Οργανώσεις Μελών της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ Πελοποννήσου και συγκεκριμένα οι οργανώσεις Καλαμάτας, Κορίνθου, Άργους, Τρίπολης, Ξυλοκάστρου και Σπάρτης, χαρακτηρίζοντάς τον «πολιτικό γυρολόγο».

Οι νεολαίοι του ΣΥΡΙΖΑ στην Πελοπόννησο, αφού αναφέρονται στη σημερινή διοίκηση της Περιφέρειας από τον Πέτρο Τατούλη, κατηγορώντας τον ότι άσκησε «νεοφιλελεύθερη και αντιδημοκρατική διακυβέρνηση», ασκούν μεταξύ άλλων, κριτική στο κόμμα τους για την απόφαση επιλογής του Οδυσσέα Βουδούρη ως υποψήφιο περιφερειάρχη στην Πελοπόννησο.

Σημειώνουν πως αγνοήθηκε η γνωμοδότηση του Συντονιστικού, κάνουν λόγο για προβληματική επιλογή και διαδικασίες που ακολούθησε η Κεντρική Επιτροπή, ενώ προσθέτουν πως «θεωρούμε ότι και η ίδια η επιλογή Οδυσσέα Βουδούρη είναι λανθασμένη και καθόλου προωθητική για τον χώρο μας και τους κοινωνικούς αγώνες που συνεχίζονται καθημερινά».

Keywords
Τυχαία Θέματα