Λίβερπουλ – Τότεναμ 2-1: Φτιαγμένη για τίτλο (vid)

Λίβερπουλ – Τότεναμ 2-1: Η εκπληκτική πορεία της Λίβερπουλ στην Premier League συνεχίζεται. Οι «κόκκινοι» κάνουν μεγάλη προσπάθεια για να φτάσουν στην κατάκτηση του τίτλου μετά από 30 ολόκληρα χρόνια και παιχνίδια σαν αυτό με την Τότεναμ την Κυριακή (27/10) στο «Άνφιλντ» είναι από τα πιο χαρακτηριστικά για μια ομάδα που θέλει να επιστρέψει στον θρόνο του αγγλικού πρωταθλήματος.

Η νίκη με 2-1 ήρθε με ανατροπή, έπειτα από σπουδαία εμφάνιση

και πολλές ευκαιρίες. Έτσι η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ παρέμεινε πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα έξι πόντους μπροστά από την Μάντσεστερ Σίτι. Τα «σπιρούνια» προηγήθηκαν στο 54ο δευτερόλεπτο, στην πρώτη επικίνδυνη επίσκεψη στην περιοχή των γηπεδούχων. Το σουτ του Σον έξω από την περιοχή κόντραρε, η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Κέιν με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα.

Καταιγιστική

Από εκείνο το σημείο και μετά η Λίβερπουλ ήταν καταιγιστική. Δημιουργούσε τη μία ευκαιρία μετά την άλλη και το γεγονός ότι δεν ισοφάρισε στο ημίχρονο είχε να κάνει με την εκπληκτική απόδοση του γκολκίπερ Γκασανίγα που έκανε τέσσερις καθοριστικές επεμβάσεις. Ωστόσο, στο 48′ ο Σον είχε υπέροχη προσπάθεια και σουτ στο δοκάρι, με συνέπεια να μην γίνει το 2-0.

Στο 52′ η Λίβερπουλ ισοφάρισε με σκαστό σουτ του Χέντερσον από κοντινή απόσταση, ύστερα από πάσα του Φαμπίνιο και το 2-1 προήλθε από πέναλτι που πήρε έξυπνα ο Μανέ από τον Οριέ. Ο Σαλάχ το εκτέλεσε εύστοχα λίγο πριν αποχωρήσει με πρόβλημα στον αστράγαλο, χωρίς να μπορεί να γίνει ακόμη εκτίμηση για τη σοβαρότητα της κατάστασής του.

Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ): Αλισον, Λόβρεν, Φαν Ντάικ, Αλεξάντερ-Αρνολντ, Ρόμπερτσον, Χέντερσον, Φαμπίνιο, Βαϊνάλντουμ (77′ Μίλνερ), Σαλάχ (85′ Γκόμεζ), Μανέ, Φιρμίνο (93′ Οριγκί)

Τότεναμ (Μαουρίτσο Ποτσετίνο): Γκασανίγα, Σάντσες, Οριέ (84′ Μόουρα), Αλντερβάιρελντ, Ρόουζ, Σισοκό, Γουίνκς (63′ Εντομπελέ), Ερικσεν (88′ Λο Σέλσο), Ντέλε Αλι, Σον, Κέιν.

Keywords
Τυχαία Θέματα