Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι 3-1: Γκολ και Highlights – Νίκη γοήτρου και «τίτλου»

Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι 3-1: Το «ποιος είναι το αφεντικό» στη φετινή Premier League, έδειξε το απόγευμα της Κυριακής η Λίβερπουλ κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, στο πλαίσιο του ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής του αγγλικού πρωταθλήματος.

Οι «Reds» κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο και μέχρι το πρώτο τέταρτο του αγώνα προηγούνταν ήδη με 2-0 χάρη στο απίθανο γκολ του Φαμπίνιο στο 5′ και την έξυπνη κεφαλιά του Σαλάχ στο 13′. Το

τρίτο γκολ για τους θριαμβευτές του «Άνφιλντ» σημείωσε στο 51ο λεπτό της αναμέτρησης ο Μανέ με κοντινή κεφαλιά «ψαράκι», ενώ το μόνο που κατάφεραν οι «πολίτες» ήταν να πετύχουν το «γκολ της τιμής» στο 78′ με το ωραίο σουτ του Μπερνάντο Σίλβα.

Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι 3-1: Και τώρα άντε «πιάστε» την…

Το «τρίποντο» αυτό κόντρα μάλιστα στους βασικούς ανταγωνιστές της για τον «θρόνο» της Premier League, έδειξε ότι η φετινή Λίβερπουλ είναι σχεδόν απίθανο να χάσει και αυτό το πρωτάθλημα, στο οποίο η ομάδα του Κλοπ δείχνει ότι είναι συγκεντρωμένη 100%. Οι «Reds» είναι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 34 βαθμούς, στο +8 από Τσέλσι και Λέστερ που εντυπωσιάζουν φέτος και στο +9 από τους τέταρτους πλέον, «Cityzens». Σε 12 αγωνιστικές μετρούν 11 νίκες και μόλις 1 ισοπαλία (κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) και δείχνουν ότι μάλλον ήρθε επιτέλους η πολυπόθητη στιγμή της επιστροφής στον «θρόνο» τους ύστερα από 30 χρόνια.

Keywords
Τυχαία Θέματα