Λίβανος – Δούκας: Οι δικαιολογίες για το βίντεο, τι λέει στην παραίτηση ο πρώην υπουργός

Να δικαιολογήσει τη στάση του απέναντι στα κυνικά σχόλια του δημάρχου Σπάρτης, Πέτρου Δούκα, επιχείρησε ο Σπήλιος Λιβανός στην επιστολή παραίτησής του προς τον πρωθυπουργό. Για «ειρωνική διάθεση» εκ μέρους του κάνει λόγο ο κ. Λιβανός στην επιστολή του, αναφερόμενος στην τοποθέτηση του δημάρχου Σπάρτης, ο οποίος λίγες ώρες μετά από την καρατόμηση του πρώην υπουργού, διεγράφη από μέλος της Νέας Δημοκρατίας.

Ολόκληρη η επιστολή παραίτησης του απερχόμενου υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης
και Τροφίμων, Σπήλιου Λιβανού:

«Η μέχρι τώρα πορεία μου στην πολιτική και ο αξιακός μου κώδικας, απέχουν πολύ από το περιεχόμενο του διαλόγου με το δήμαρχο Σπάρτης, το οποίο κατεγράφη εν αγνοία μου και αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα».

«Παρά την εμφανώς ειρωνική μου διάθεση απέναντι στην απαράδεκτη και κυνική τοποθέτησή του, προκειμένου να αποφευχθεί οποιαδήποτε περαιτέρω παρερμηνεία η οποία θα μπορούσε να πλήξει τις αρχές της μεγάλης και φιλελεύθερης δημοκρατικής παράταξης, θέτω στη διάθεσή σας την παραίτησή μου από τη θέση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Θέση την οποία επί 13 μήνες υπηρέτησα άοκνα, με απόλυτο γνώμονα τη στήριξη και τον εκσυγχρονισμό της ελληνικής πρωτογενούς παραγωγής και μεταποίησης και ιδιαίτερα την τοποθέτηση του Έλληνα αγρότη στη θέση που του αξίζει. Είμαι βέβαιος ότι αυτό το έργο θα συνεχιστεί από την κυβέρνησή μας με επιτυχία, προς όφελος της πατρίδας μας».

ΣΥΡΙΖΑ:  «Η παραίτηση Λιβανού μετά την κατακραυγή δεν κρύβει την ακραία ψηφοθηρία της ΝΔ»

«Η παραίτηση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Λιβανού μετά την κατακραυγή δεν μπορεί να κρύψει την ακραία ψηφοθηρία της ΝΔ σε βάρος πολιτών με αφορμή φυσικές καταστροφές», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. «Δεκαπέντε χρόνια μετά ο κ. Μητσοτάκης αναγκάστηκε να ζητήσει την παραίτηση του κ. Λιβανού, αν και ακολουθεί την ίδια ακριβώς συνταγή εξαπάτησης. Η πολιτική αναισθησία του κ. Λιβανού χαρακτηρίζει όλη την κυβέρνηση, που μοίρασε διχίλιαρα με εκλογική υστεροβουλία μετά την τελευταία κακοκαιρία και το επιτελικό φιάσκο», σχολιάζει η Κουμουνδούρου. «Ο ελληνικός λαός όμως αυτή τη φορά τους έχει μάθει καλά και στις κάλπες τους ετοιμάζει μια δική του, αυτή τη φορά, “εποποιία”», καταλήγει η αξιωματική αντιπολίτευση.

ΚΙΝΑΛ: Η κυνική ομολογία υπουργών της ΝΔ για την “πολιτική εποποιία” της Κυβέρνησης Καραμανλή  προσβάλλει τη μνήμη των θυμάτων

«Η κυνική ομολογία Υπουργών της ΝΔ για την “πολιτική εποποιία” της Κυβέρνησης Καραμανλή, στις καταστροφικές πυρκαγιές του 2007 στην Ηλεία, προσβάλλει τη μνήμη των θυμάτων και αποκαλύπτει τις πελατειακές νοοτροπίες που μένουν αναλλοίωτες στο κόμμα της ΝΔ, μετατρέποντας ακόμη και μια φυσική καταστροφή σε πεδίο μικροκομματικής εκμετάλλευσης», τονίζει σε ανακοίνωσή του το Κίνημα Αλλαγής.

Κατρίνης: Τα τριχίλιαρα που μοίρασε η κυβέρνηση Καραμανλή μέσα στις φωτιές του 2007 είχαν «στόχευση»

Με καυστικό τρόπο σχολιάζει τις κυνικές δηλώσεις του δημάρχου Σπάρτης ο επικεφαλής της ΚΟ του Κινήματος Αλλαγής, Μιχάλης Κατρίνης.
«Η ίδια «στρατηγική» εφαρμόζεται κατά γράμμα από τότε σε κάθε φυσική καταστροφή…», τονίζει μεταξύ άλλων σε ανάρτηση του.

Ολόκληρη η ανάρτηση του:

Τα 3χίλιαρα που μοίρασε η κυβέρνηση Καραμανλή μέσα στις φωτιές του 2007 είχαν «στόχευση». Η ίδια «στρατηγική» εφαρμόζεται κατά γράμμα από τότε σε κάθε φυσική καταστροφή…#Ηλεια #πυρκαγιες_2007

Τα 3χίλιαρα που μοίρασε η κυβέρνηση Καραμανλή μέσα στις φωτιές του 2007 είχαν «στόχευση».
Η ίδια «στρατηγική» εφαρμόζεται κατά γράμμα από τότε σε κάθε φυσική καταστροφή…#Ηλεια #πυρκαγιες_2007 https://t.co/mZfIh1O3m2

— Μιχάλης Κατρίνης (@michaelkatrinis) February 7, 2022

Keywords
Τυχαία Θέματα