Ληστής με ψαλίδι επιτέθηκε σε τουρίστα και αστυνομικούς

Το χάρο με τα μάτια του είδε ένας τουρίστας που έπιασε στα πράσα το δράστη ο οποίος είχε διαρρήξει το τροχόσπιτό του στα Ίσθμια Κορινθίας, όταν εκείνος του επιτέθηκε κρατώντας ένα ψαλίδι και προσπάθησε να τραυματίσει με αυτό! Μάλιστα, ο Παλαιστίνιος διαρρήκτης προσπάθησε να χτυπήσει και τους αστυνομικούς οι οποίοι κατάφεραν να τον εξουδετερώσουν!


Ο 35χρονος αλλοδαπός διέρρηξε μέρα- μεσημέρι το τροχόσπιτο και άρπαξε όσα χρήματα βρήκε, αλλά έπεσε μπροστά στον 49χρονο Αυστριακό ιδιοκτήτη του, ο οποίος επέστρεφε από τη θάλασσα. Οι δυο τους πάλεψαν και ο τουρίστας μόλις που κατάφερε να

αποφύγει το μυτερό ψαλίδι του δράστη που τράπηκε σε φυγή. Εντοπίστηκε, όμως, από άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και προέβαλε αντίσταση προσπαθώντας να αποφύγει τη σύλληψη. Τελικά,

ακινητοποιήθηκε και αφοπλίστηκε από τους αστυνομικούς, οι οποίοι βρήκαν πάνω του τα κλεμμένα χρήματα και τα επέστρεψαν στον Αυστριακό.


Ο Παλαιστίνος είχε μαζί του μια κάρτα και μια άδεια οδήγησης πορτογαλικών αρχών που αποδείχθηκαν πλαστές και διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν καταδίκες για διακεκριμένες κλοπές. Έτσι, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κορίνθου που του άσκησε δίωξη για ληστεία, απόπειρα πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης, πλαστογραφία πιστοποιητικών, αντίσταση και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, ενώ η Ασφάλεια Κορίνθου ερευνά αν έχει διαπράξει και άλλα παρόμοια αδικήματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα