Ληστεία στην Panic – Βούλα: Έδεσαν, χτύπησαν και απείλησαν γνωστό μουσικοσυνθέτη

Φορώντας χειρουργικές μάσκες, οι δύο ληστές κατάφεραν και μπήκαν στο εσωτερικό της δισκογραφικής εταιρείας Panik Records στη Βουλιαγμένης, από ανασφάλιστο παράθυρο στο ισόγειο. Στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στους εσωτερικούς χώρους της εταιρείας και αφού ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τον συνεργάτη της δισκογραφικής, κατά πληροφορίες τον γνωστό μουσικοσυνθέτη ΜΨ, τον οποίο απείλησαν με κατσαβίδι και τον χτύπησαν έτσι ώστε να τους αποκαλύψει πού υπάρχουν χρήματα. Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, τον έδεσαν σε μια καρέκλα μέσα σε ένα στούντιο.

Οι ληστές, σύμφωνα με αστυνομικές

πηγές, παραβίασαν τρία μικρά χρηματοκιβώτια και αφαίρεσαν ένα μεσαίου μεγέθους, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Ο ΜΨ, σύμφωνα με πληροφορίες έφυγε από το σημείο συνοδευόμενος από αστυνομικούς, προκειμένου να καταθέσει τα όσα διαδραματίστηκαν μπροστά στα μάτια του.

Σε εξέλιξη οι έρευνες

Την έρευνα για την εξιχνίαση της ληστείας στη γνωστή δισκογραφική εταιρία έχει αναλάβει η ασφάλεια και σε πρώτη φάση, πέρα από την κατάθεση του μουσικοσυνθέτη, θα εξεταστεί το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας τόσο της εταιρίας όσο και άλλων στην περιοχή για να εντοπιστούν οι κινήσεις των ληστών πριν και μετά το γεγονός.

Keywords
Τυχαία Θέματα