Λεβέντης: «Ο Τσίπρας θα τα υπογράψει όλα και θα κλείσει η αξιολόγηση»

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Την πεποίθηση του πως ο πρωθυπουργός θα υπογράψει όλα τα μέτρα και η αξιολόγηση θα κλείσει, εξέφρασε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης .

Μιλώντας στα Παραπολιτικά, είπε πως η διαπραγμάτευση θα ολοκληρωθεί με την ολική υποχώρηση του Αλέξη Τσίπρα, ενώ τα μέτρα θα τα υλοποιήσει η επόμενη κυβέρνηση.

«Ελπίζω η

διαπραγμάτευση να κλείσει τον Μάιο. Θα τα υπογράψει όλα ο Τσίπρας και θα κλείσει η διαπραγμάτευση. Ωστόσο, τα μέτρα θα τα υλοποιήσει η επόμενη κυβέρνηση» τόνισε ο κ. Λεβέντης.

Αναφερόμενος στον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα, επεσήμανε ότι «υπάρχει σχέδιο από την αντιπολίτευση να στέψουν πρωθυπουργό τον κ. Στουρνάρα, φυσικά ως μεταβατικό πρωθυπουργό, προκειμένου να μην υπογράψει ο πρωθυπουργός της Αριστεράς τα σκληρά μέτρα. Αν τα υπογράψει ο Τσίπρας ή ο οποιοσδήποτε, θα γίνει τότε σαν τον Γιώργο Παπανδρέου».

Έφερε μάλιστα στο προσκήνιο και το όνομα του Κώστα Καραμανλή, υποστηρίζοντας πως είναι στο κόλπο.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων μίλησε και για τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη:

«Θέλει να πάρει την εξουσία από τη Φώφη Γεννηματά, άσχετα εάν κάνει παρέα με τους άλλους, τους εκσυγχρονιστές. Η Γεννηματά στην ουσία είναι χωρίς κόμμα. Ο κ. Σημίτης, εδώ που τα λέμε, είναι και αξιόλογος άνθρωπος, ωστόσο έχει κάνει και σοβαρά εγκλήματα».

Το άρθρο Λεβέντης: «Ο Τσίπρας θα τα υπογράψει όλα και θα κλείσει η αξιολόγηση» εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα