Λέσβος: Θρήνος μετά το τραγικό δυστύχημα – Τι είπαν τα αλέλφια των θυμάτων(video)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ένα ταλαιπωρημένο αλλά παρ’ όλα αυτά αισιόδοξο παιδί ήταν η 16χρονη Δήμητρα που χάθηκε άδικα το πρωί στο τραγικό δυστύχημα στην Μυτιλήνη. Με αυτό τον τρόπο την περιέγραψε μιλώντας στην εκπομπή Live News, ο αδελφός της Στράτος Χατζηγιαννάκης.

Η αδικοχαμένη Δήμητρα σε ηλικία 10 ετών έχασε τη μητέρα της, αποκάλυψε ο αδελφός της. «Εγώ τη μεγάλωσα, εγώ την τάιζα,

εγώ την άλλαζα. Ήταν καλό κορίτσι, παρά τις τόσες κακουχίες δεν είχε αλητεία μέσα της, είχε αγάπη για όλους και έδινε ευκαιρίες ακόμη και σε ανθρώπους που της είχαν κάνει κακό», πρόσθεσε ο Στράτος.

Όπως είπε, μετά την τραγωδία είδε το πτώμα της αδελφής του. «Δεν είχε μώλωπες ή χτυπήματα, υποθέτω ότι ο θάνατός της προήλθε από πνιγμό. Σε ένα δίπορτο αυτοκίνητο είναι πολύ δύσκολο να βγουν αυτοί που κάθονται στα πίσω καθίσματα». Ο Στράτος Χατζηγιαννάκης είπε επίσης ότι δεν γνωρίζει αν τα παιδιά βρίσκονταν σε φιλικό σπίτι ή σε κάποιο μπαράκι πριν από το δυστύχημα. Τους φίλους της Δήμητρας τους γνώριζε εξ όψεως. «Προσωπικά θα ήταν δύσκολο να γνωρίζω τα παιδιά, έχουμε μεγάλη διαφορά ηλικίας, 20 χρόνια».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

«Έβγαλε ζωντανό τον Θωμά, δεν πρόλαβε να σώσει τον Μάριο»

Στην εκπομπή Live News μίλησε εξάλλου και η Παναγιώτα Χουλιάρα. Ο λόγος για την αδελφή τόσο του 15χρονου Μάριου που δεν κατάφερε να βγει ζωντανός από το αυτοκίνητο αλλά όσο και του οδηγού του μοιραίου οχήματος, του Στάθη, ο οποίος διασώθηκε μετά την πτώση στη θάλασσα.

Δείτε τι είπε:

Το άρθρο Λέσβος: Θρήνος μετά το τραγικό δυστύχημα – Τι είπαν τα αλέλφια των θυμάτων(video) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα