Λέσλι Μαξγουελ: Η 65χρονη γιαγιά που γυμνάζεται κάθε μέρα

Η 65χρονη Λέσλι Μαξγουελ από την Αυστραλία γυμνάζεται από την ηλικία των 50 ετών. Η ίδια έχει έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στο Instagram όπου μοιράζεται με τους 145.000 ακόλουθούς της στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της και τις προπονήσεις της. Η 65χρονη είναι επίσης γιαγιά μίας 21χρονη κοπέλας, της Τία, και μάλιστα όπως λέει η ίδια στο Jam Press «συχνά οι άνθρωποι με μπερδεύουν με την εγγονή μου, νομίζοντας ότι είμαστε αδελφές». «Η προσοχή που λαμβάνω από τους άλλους είναι κολακευτική γιατί καταλαβαίνω ότι η ζωτικότητα και η ελκυστικότητα δεν περιορίζονται από την ηλικία», δήλωσε αρχικά η Λέσλι. Η personal trainer, η οποία κατάγεται από τη Μελβούρνη της Αυστραλίας, ξεκίνησε το ταξίδι της γυμναστικής σε ηλικία 50 ετών. Βρήκε τη γυμναστική ως ένα πολύ καλό τρόπο για να αντιμετωπίσει το διαζύγιό της. Όπως λέει η ίδια πλέον προσελκύει την προσοχή πολλών ανδρών, ακόμη και πολύ μικρότερων σε ηλικία.

«Οι άνθρωποι πάντα θαυμάζουν ένα υγιές, δυνατό σώμα», αναφέρει. «Σε κάνει να νιώθεις σέξι, αλλά δεν γυμνάζομαι για να αρέσω στους άνδρες, θέλω να είμαι δυνατή και πιο θετική με τον εαυτό μου». Η Λέσλι συμβουλεύει και άλλες γυναίκες να ξεκινήσουν να γυμνάζονται λέγοντάς τους ότι «ποτέ δεν είναι αργά» για να ασκηθούν. «Το σώμα που θέλετε δεν είναι απίθανο να το αποκτήσετε. Άνθρωποι όλων των ηλικιών μπορούν να αλλάξουν το σώμα τους και να βελτιώσουν την υγεία τους. Πραγματικά χρειάζεστε μόνο μία ώρα την ημέρα», δήλωσε. «Μπορείς να είσαι σέξι σε οποιαδήποτε ηλικία», πρόσθεσε.

Η εγγονή της, η Τία μίλησε επίσης στο Jam Press, λέγοντας ότι της αρέσει να γυμνάζεται μαζί με τη γιαγιά της. «Φαίνεται καταπληκτική και σίγουρα θα ακολουθήσω έναν υγιεινό τρόπο ζωής όταν είμαι στην ηλικία της». «Προσπαθούμε να γυμναζόμαστε κάθε βδομάδα μαζί κυρίως στο γυμναστήριο του σπιτιού μου, κάνουμε προπόνηση με βάρη μαζί. Εγώ προτιμώ να γυμνάζω περισσότερο τα πόδια, αλλά η γιαγιά μου προτιμά το πάνω μέρος του σώματος», εξήγησε.

Η Τία αποκάλυψε επίσης ότι η γιαγιά της ακολουθεί μία υγιεινή διατροφή και δεν καταναλώνει γλυκά ή σνακ τα οποία έχουν ζάχαρη. «Οι περισσότερες γιαγιάδες φέρνουν κέικ όταν επισκέπτονται τα εγγόνια τους, αλλά η δική μου φέρνει βιολογικά αυγά, μούρα και φτιάχνει τηγανίτες από φαγόπυρο», πρόσθεσε η Τία.

https://www.alphafreepress.gr/wp-content/uploads/2024/05/Snapinsta.app_video_56455A50B6B5DA8DE13D76CC83BD169A_video_dashinit.mp4https://www.alphafreepress.gr/wp-content/uploads/2024/05/Snapinsta.app_video_439294094_417117854372694_4718707317137647719_n.mp4
Keywords
Τυχαία Θέματα