Λεωνίδας Κουτσόπουλος Αντίπαρος: Το χιουμοριστικό ποστ του Έλληνα σεφ

Λεωνίδας Κουτσόπουλος Αντίπαρος: Στην Αντίπαρο θα βρει η νέα καλοκαιρινή σεζόν τον αγαπημένο μας σεφ, Λεωνίδα Κουτσόπουλο,  καθώς όπως έγραψε θα επιμεληθεί το μενού στο εστιατόριο του μέσα σε γνωστό ξενοδοχείο του νησιού αλλά φυσικά περιέγραψε και την εργασιακή του πραγματικότητα με τρόπο που θα σας κάνει να κλάψετε από τα γέλια. Ο γνωστός σεφ ο οποίος είναι λάτρης των social media

αποφάσισε να κοινοποιήσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία με τον ίδιο να ποζάρει κοντά σε ένα πολυτελές φουσκωτό.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία έγραφε χαρακτηριστικά: “Ναι έλα… Τι εννοείς δεν έχω φουσκωτό; Κι αυτό πίσω ποιανού είναι; Τέλος πάντων… Πούλα κάμποσες από τις μετοχές με τα τσιμέντα… Τι εννοείς δεν έχω μετοχές;; “ντρρριιιννν”(ξυπνητήρι) εντάξει, σηκώνομαι… Να είμαστε όλοι καλά..! Καλή σεζόν σε όλους μας!”

View this post on Instagram

… Ναι έλα… Τι εννοείς δεν έχω φουσκωτό?κι αυτό πίσω ποιανού είναι?? Τέλος πάντων… Πούλα κάμποσες από τις μετοχές με τα τσιμέντα… Τι εννοείς δεν έχω μετοχές??? "ντρρριιιννν"(ξυπνητήρι) εντάξει, σηκώνομαι… Να είμαστε όλοι καλά..! Καλή σεζόν σε όλους μας.! @samano_restaurant @_petros_stef @toul.creates @kourosvillageantiparos @antiparosrentaboat.gr #antiparos#summer2020#cometomegianatinvreisnaglentisoumetogetherkaiianamnisiapotingreecethasoumeineigiaforever

A post shared by Κουτσόπουλος Λεωνίδας (@chef_koutsopoulosleonidas) on Jul 2, 2020 at 4:11pm PDT

Δείτε ακόμηΠολύ σοβαρό τροχαίο για την Αμαλία Κωστοπούλου – Στις ΗΠΑ η Τζένη ΜπαλατσινούΕξόρμηση στη νησί των Ανέμων η Ηλιάνα Παπαγεωργίου (vid)“Δεν ξέρω αν μπορώ να δω ερωτικά την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου”
Keywords
Τυχαία Θέματα
Λεωνίδας Κουτσόπουλος Αντίπαρος, Έλληνα,leonidas koutsopoulos antiparos, ellina