Λεμάρ ΑΕΚ – μεταγραφή: Επίσημα «κίτρινος» ο Αμερικανός

Μία ημέρα μετά την άφιξή του στην Αθήνα, ο Μπρίντον Λεμάρ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ΑΕΚ έως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και ανακοινώθηκε από τους «κιτρινόμαυρους». Νωρίτερα σήμερα, ο γκαρντ υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις, με την Ένωση να προχωρά στην επισημοποίηση της συνεργασίας με τον Αμερικανό γκαρντ. Στη σχετική ανακοίνωση η ΚΑΕ ΑΕΚ αναφέρει: «H AEK

BC ανακοινώνει, ότι ο Μπρίντον Λεμάρ (Brynton Lemar, 27 χρ., 1μ.93) συνήψε συμφωνία με τη “βασίλισσα”. Ο Αμερικανός – με ρίζες από την Τζαμάικα – γκαρντ υπέγραψε σήμερα (23/02) συμβόλαιο έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023. O Aμερικανός μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στη γαλλική ΛεΜαν».

Ο 28χρονος Aμερικανοτζαμαϊκανός γκαρντ θα είναι ο αντικαταστάτης του Τιμ Φρέιζερ, ο οποίος αποχώρησε, με προορισμό τη Γαλλία και τη Στρασμπούρ. Το ντεμπούτο του αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο παιχνίδι του εγχώριου πρωταθλήματος στο κλειστό του Πλάτωνα κόντρα στον Ιωνικό Νικαίας. (04/03, 17:00).

H AEK BC ανακοινώνει, ότι ο Μπρίντον Λεμάρ (Brynton Lemar, 27 χρ., 1μ.93) συνήψε συμφωνία με τη «Βασίλισσα»

Ο Αμερικανός – με ρίζες από την Τζαμάικα – γκαρντ υπέγραψε σήμερα (23/02) συμβόλαιο έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023.

#aekbc pic.twitter.com/1stIGIFko3

AEK B.C. (@aekbcgr) February 23, 2023

Keywords
Τυχαία Θέματα