«Λευκή Νύχτα» στο δήμο Ιλίου το Σάββατο 28 Ιουνίου

Οι «Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης Φτώχειας Ιλίου» συμμετέχουν στη μεγάλη γιορτή της «Λευκής Νύχτας», που θα πραγματοποιηθεί για ακόμη μία χρονιά στο Ίλιον το Σάββατο 28 Ιουνίου 2014.

Για άλλη μια χρονιά, ο δήμος Ιλίου σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Ιλίου διοργανώνει ξανά «Λευκή Νύχτα» με στόχο την ενδυνάμωση της εμπορικής δραστηριότητας εντός του δήμου σε μια γιορτή που θα ξεκινήσει από τις 20.00 το απόγευμα και θα ολοκληρωθεί τα ξημερώματα της επόμενης ημέρας.

Τα καταστήματα της περιοχής θα παραμείνουν ανοιχτά

προσφέροντας μεγάλες εκπτώσεις στους καταναλωτές, ενώ τέσσερις μουσικές σκηνές με καταξιωμένους καλλιτέχνες θα πλαισιώσουν την εκδήλωση. Τέλος, δρώμενα όπως σκακιστικοί αγώνες, έκθεση βιβλίου, θέατρο σκιών και επίδειξη ταχυδακτυλουργών, μεταξύ άλλων, θα ολοκληρώσουν τη φετινή «Λευκή Νύχτα».

Στελέχη των Κοινωνικών Δομών Ιλίου θα βρίσκονται στην κεντρική πλατεία του δήμου από τις 20.00 έως τις 23.30, ενημερώνοντας το κοινό για το κοινωνικό έργο, τα οφέλη αλλά και για τις βασικές ανάγκες του προγράμματος «Ίλιον – Στήριξη», που δραστηριοποιείται στο δήμο από τον Αύγουστο του 2013, προσφέροντας υλική και ψυχοκοινωνική στήριξη σε άτομα και οικογένειες που χρήζουν βοήθειας. Μέσα από την ενημερωτική δράση, θα γίνει σαφές πώς μπορεί κάποιος να ενταχθεί στο πρόγραμμα ενώ θα τονιστεί ο ρόλος του εθελοντισμού για τη δράση της δομής.

«Καθώς οι ανάγκες των ωφελουμένων των Κοινωνικών Δομών Ιλίου αυξάνονται καθημερινά και δεδομένου ότι η δράση μας στηρίζεται στην αφιλοκερδή προσφορά, στόχος μας είναι η γνωστοποίηση του έργου μας και η ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινότητας. Σας περιμένουμε όλους το Σάββατο 28 Ιουνίου στην κεντρική πλατεία Ιλίου για να γνωριστούμε και να ανταλλάξουμε ιδέες, βοηθώντας όλοι μαζί τους συνανθρώπους μας!», αναφέρουν οι άνθρωποι των Κοινωνικών Δομών του δήμου Ιλίου.

The post «Λευκή Νύχτα» στο δήμο Ιλίου το Σάββατο 28 Ιουνίου appeared first on Attikipress.gr Ηλεκτρονική ενημέρωση. Τα γεγονότα τώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα