Λαύριο δολοφονία: Η σορός είχε βρεθεί την Πρωτοχρονιά

Eίναι απίστευτο, αλλά αληθινό. Συνάδελφος και φίλος του οδηγού σχολικού λεωφορείου σε Παιδικό Σταθμό, ήταν τελικά ο δολοφονίας του άτυχου 67χρονου Παναγιώτη Βόσσου, ο οποίος μετά από τη μυστηριώδη εξαφάνισή του από τα Βριλήσσια, βρέθηκε νεκρός στη θέση Αγριλέζα του Λαυρίου. Για τη δολοφονία συνελήφθη με ένταλμα του ανακριτή ο 43χρονος φίλος και συνάδελφός του στον ίδιο Παιδικό Σταθμό, ένας άνθρωπος που είχε ευεργετηθεί από τον άτυχο

67χρονο, καθώς ο τελευταίος του είχε δανείσει πολλές φορές χρήματα για να αντιμετωπίσει τις ανάγκες του.

Από τον Πέτρο Καρσιώτη

Παρ’ όλα αυτά και αντί να τα επιστρέψει ο δράστης, όπως ομολόγησε και ο ίδιος ενώπιον των αστυνομικών της Ασφάλειας, είχε καταφέρει να ανοίξει με παραπλανητικό τρόπο λογαριασμό e-banking, στο όνομα του άτυχου θύματος! Και έτσι προχωρούσε σε αγορές από τον τραπεζικό λογαριασμό του 67 χρονου. Ώσπου κάποια στιγμή το θύμα το αντελήφθη. Και τον κάλεσε στο σπίτι του να λύσουν το θέμα. Εκείνος, όμως, τον παρέσυρε στην Αγριλέζα, όπου κάποια στιγμή τον έσπρωξε όπως ομολογεί, από τις σκάλες με αποτέλεσμα να χτυπήσει βαριά ο 67χρονος βαριά στο κεφάλι. Στη συνέχεια, κατά την ομολογία του, τον στραγγάλισε με ένα σεντόνι που είχε στο αυτοκίνητο.

Λαύριο δολοφονία: Εξαφανίστηκε μέσα Νοεμβρίου

Ήταν μέσα Νοεμβρίου όταν ο 67χρονος οδηγός Σχολικού εξαφανίστηκε, αφού κανείς πλην του δράστη της δολοφονίας δεν γνώριζε που είχε πάει και πως χάθηκε, ενώ δεν είχε και κανέναν απολύτως λόγο να κάνει κάτι τέτοιο. Οι συγγενείς του κατέφυγαν μετά την καταγγελία εξαφάνισης και στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη στην προσπάθειά τους να βρουν τα ίχνη του κάτι που στάθηκε μάταιο.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, που ανέλαβαν την υπόθεση μετά τον εντοπισμό του πτώματος την 1η Ιανουαρίου 2021 στην Αγριλέζα, μέσα από τις έρευνές τους ακολούθησαν και τη ροή του χρήματος με τις αναλήψεις από τον λογαριασμό του κι έφθασαν μετά την άρση του τραπεζικού απορρήτου στον δράστη ο οποίος και ομολόγησε το απίστευτο έγκλημά του.

Λαύριο δολοφονία: Το μοιραίο ραντεβού

Ο 67χρονος οδηγός Παναγιώτης Βόσσος, όπως προαναφέρθηκε όταν αντελήφθη ότι μέσα από τον λογαριασμό του ο συνάδελφός του έκανε αγορές, τον κάλεσε στο σπίτι του να συζητήσουν. Ήταν Κυριακή 15 Νοεμβρίου. Εκεί όπως ομολογεί ο δράστης, για λόγο που δεν έχει διευκρινιστεί-ίσως υποσχέθηκε να επιστρέψει τα χρήματα- τον έπεισε να τον ακολουθήσει στο αυτοκίνητό του και πήγαν μαζί στην περιοχή της Αγριλέζας Λαυρίου, για να μιλήσουν. Ανέβηκαν στο πυροφυλάκιο Διάνθου, παραδέχθηκε ο καθ’ ομολογίαν δράστης ότι εκείνος ευθυνόταν για την απάτη και την υπεξαίρεση σε βάρος του και τσακώθηκαν.

Καθώς κατέβαιναν τα σκαλιά, ο δράστης τον έσπρωξε, έπεσε το θύμα με το κεφάλι στο χώμα και έμεινε αναίσθητος. Τότε ο 43χρονος, πήρε ένα σεντόνι που είχε στο αμάξι του και στραγγάλισε με αυτό το άτυχο Παναγιώτη Βόσσο, αποτελειώνοντάς τον, κάτι, ωστόσο, που δεν προέκυψε από την νεκροψία-νεκροτομή όταν βρέθηκε η σορός του θύματος ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.

Λαύριο δολοφονία: Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Για την εξιχνίαση του φρικτού εγκλήματος, σε επίσημη ανακοίνωση, η Αστυνομία αναφέρει: «Εξιχνιάσθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, η υπόθεση της ανθρωποκτονίας 64χρονου ημεδαπού, η σορός του οποίου βρέθηκε την 1-1-2021 στην περιοχή Αγριλέζα Λαυρίου. Μετά τον εντοπισμό της σορού ακολούθησε ενδελεχής αστυνομική έρευνα, στο πλαίσιο της οποίας πρόεκυψαν στοιχεία για την εμπλοκή στην υπόθεση 43χρονου ημεδαπού. Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και παραπέμφθηκε για κυρία ανάκριση».

Keywords
Τυχαία Θέματα