Λατινοπούλου – Παπαδημούλης: Η απάντηση στη μήνυση του ευρωβουλευτή

Λατινοπούλου – Παπαδημούλης: Την απάντηση της στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη έδωσε η δικηγόρος και υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Αφροδίτη Λατινοπούλου μετά την υποβολή μηνύσεως σε βάρος της.

«Αν πιστεύει πως μπορεί να μας φοβίσει, τρομοκρατήσει ή φιμώσει, ώστε να σταματήσουμε την πολιτική κριτική που ασκούμε… πλανάται πλάνην οικτράν» σχολίασε η κ. Λατινοπούλου.

Δείτε τι ανέβασε η Αφροδίτη Λατινοπούλου στο Twitter

Αν ο κ. Παπαδημούλης πιστεύει πως μπορεί να μας φοβίσει,

τρομοκρατήσει ή φιμώσει ώστε να σταματήσουμε την πολιτική κριτική που ασκούμε, με τη μήνυση που κατέθεσε σε βάρος μου πλανάται πλάνην οικτράν. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη.
Ραντεβού στα δικαστήρια.

— Latinopoulou (@latinopoulou) July 15, 2020

Δείτε ακόμηΠοιο είναι το τόσο όμορφο κορίτσι που μήνυσε ο ΠαπαδημούληςΜπογδάνος και Κασιδιάρης στη συγκέντρωση κατά των προσφύγων – Το “άγριο” ποστ ΨυχογιούMarc: Νταμπλ σκορ για τη ΝΔ με ψηφοφόρους και από τον ΣΥΡΙΖΑ – Τι ανησυχεί τους πολίτεςΜπαντάνα, κάμπριο αλλά… η δραχμή – δραχμή!Ο Αλέξης με το μαγιό, η Περιστέρα λιάζεται – Νέες φωτογραφίες από τις διακοπές στα ΚουφονήσιαΣοβαρές αποκαλύψεις Αποστολάκη για τη νύχτα του πραξικοπήματος κατά του Ερντογάν και τους “8”
Keywords
Τυχαία Θέματα