«Λάμψη» Κολοβού στο φιλικό του Ολυμπιακού με τον Λεβαδειακό

Με πρωταγωνιστή το Δημήτρη Κολοβό που φαίνεται να κλειδώνει την επιστροφή του στον Ολυμπιακό, διεξήχθη το φιλικό ματς του Ολυμπιακού με τον Λεβαδειακό στο Γεώργιος Καραϊσκακης κεκλεισμένων των θυρών.
Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός ήταν δραστήριος και δημιούργησε πολλά προβλήματα στην άμυνα των φιλοξενούμενων. Σημείωσε μάλιστα το δεύτερο γκολ

των Πειραιωτών με ψηλοκρεμαστό σουτ (62΄). Το πρώτο γκολ πέτυχε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος με κεφαλιά (34΄). Το παιχνίδι έληξε με 2-0.
Ο Μίτσελ έβγαλε συμπεράσματα και για τους Λυκογιάννη, Βλαχοδήμο, Μπουχαλάκη οι οποίοι αγωνίστηκαν δανεικοί την εφετινή σεζόν.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χουτεσιώτης, Τόρες, Παπαδόπουλος, Μαρκάνο, Καραγκούνης, Εντινγκά, Φουστέρ, Κολοβός, Σάλιακας, Σαβιόλα, Βαλντέζ.
Αγωνίστηκαν και οι Στρέζος, Παπάζογλου, Λυκογιάννης, Μπουχαλάκης, Ιμπαγάσα, Βούρος, Βλαχοδήμος.
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Τσιντώτας, Μουλόπουλος, Κώτσιος, Μάγκας, Χαραλάμπους, Βαρέλα, Βούκσεβιτς, Ορτέγκα, Κονέ, Μιλοσάβλιεβιτς, Γουόρντεν.
Επαιξαν και οι Πρζιρόφσκι, Σκέμπης, Καπό, Πετράτσι, Γκονάλβες, Αποστολόπουλος, Γιάντσης, Καπός.
Οι Ερυθρόλευκοι την Τετάρτη θα σταματήσουν τις προπονήσεις και θα επιστρέψουν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη στις αρχές Ιουλίου για να αρχίσουν την προετοιμασία τους ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Στις 7 Ιουλίου ο Ολυμπιακός θα αναχωρήσει για το Αθλητικό Κέντρο του Ζεεφελντ (Αυστρία), όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα