Λαγουδάκια πασχαλινά με μάσκα: Ζαχαροπλαστεία στο κλίμα των ημερών

Λαγουδάκια πασχαλινά με μάσκα: Μια διαφορετική ιδέα για το φετινό Πάσχα είχε το ζαχαροπλαστείο Βαζάκας στη Λυκόβρυση. Το ζαχαροπλαστείο αποφάσισε να «ντύσει» τα κλασσικά σοκολατένια λαγουδάκια… με κάτι διαφορετικό. Φέτος, τα λαγουδάκια δεν κρατούν αυγά και δεν φορούν λουλούδια. Στους καιρούς του κορωνοϊού, το ζαχαροπλαστείο έντυσε τα λαγουδάκια με μάσκες και τους φόρεσε γάντια. Τα χειροποίητα λαγουδάκια με σοκολάτα

υγείας και γάλακτος φορούν μπλε και λευκές μάσκες στο πρόσωπο, ενώ στα χέρια τους έχουν γάντια.

Φυσικά, η έμπνευση έρχεται από τους περίεργους καιρούς που ζούμε εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού. Με αυτό τον τρόπο, το ζαχαροπλαστείο θέλησε να αλλάξει τη διάθεση των πελατών του και να τους γλυκάνει.

Και στη Θεσσαλονίκη!

Η Θεσσαλονίκη, η «πόλη του γλυκού» πολεμά με χιούμορ τον κορωνοϊό που πλήττει τη χώρα!

Δημιουργός του διαφορετικού σοκολατένιου κουνελιού που έχει ερωτευτεί η συμπρωτεύουσα, o πρόεδρος της Συντεχνίας Καταστηματαρχών Ζαχαροπλαστών Θεσσαλονίκης και β’ αντιπρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου της πόλης, Μάριος Παπαδόπουλος, ιδιοκτήτης του ζαχαροπλαστείου «Αβέρωφ», που υπηρετεί την τέχνη της ζαχαροπλαστικής από το 1962.

Και για να μην πει κανείς Θεσσαλονικιός το… γλυκό γλυκάκι και προπάντων κανένα παιδί να μη χάσει την ευκαιρία να απολαύσει το πασχαλινό του αβγό, ή το σοκολατένιο κουνελάκι από το νονό ή τη νονά του, πολλοί ζαχαροπλάστες έχουν ενισχύσει τις υπηρεσίες τους και με delivery.

Keywords
Αναζητήσεις
ζαχαροπλαστεία με delivery λυκόβρυση
Τυχαία Θέματα